Deputata Andreea Paul făcută KO de viceprimarul Albu: „ Octavian Petric are mai multă credibilitate”

HomeActualitate

Deputata Andreea Paul făcută KO de viceprimarul Albu: „ Octavian Petric are mai multă credibilitate”

Apele sunt tulburi in interiorul PNL Satu Mare și fiecare dintre cei care doresc să scoată capul la lumină dau din coate pentru a lua fața colegilor.

OPINIE! Când crezi că poți să iei presa la p*la pentru că o „freacă în c*r” să afle mai multe decât vrei tu să afle
ANALIZĂ! Ce au de negociat PNL și PSD la Satu Mare? Disperarea îi duce la întâlniri ascunse și la lins acolo unde au scuipat
Adrian Albu este al doilea candidat la șefia PNL Satu Mare. Lansare în forță
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Apele sunt tulburi in interiorul PNL Satu Mare și fiecare dintre cei care doresc să scoată capul la lumină dau din coate pentru a lua fața colegilor. În stil propriu,cei care vreau să se afirme se folosesc, de ei, de colegi și de ce mai pot pentru a atrage atenția și pentru a fi priviți ca oameni cu influență în viața politică.

Una dintre cele mai comunicative persoane din acest punct de vedere a fost deputata Andreea Paul care s-a folosit de orice eveniment din viața publică, bacalaureat, statistici INS și alte, pentru a se evidenția. Ultima comunicare menită să îi reliefeze activitatea deputatei a fost topul activității parlamentare, în care aceasta figurează ca cel mai activ parlamentar din județul Satu Mare.

Se pare că acest lucru nu i-aimpresionat pe colegii dânsei de partid, care par să nu o mai înghit pe deputată. Viceprimarul PNL Adrian Albu a avut un discurs tăios când a venit vorba de deputata PNL, în cadrul unei emisiuni televizate. Acesta a afirmat că nu mai este dorită în PNL, personal considerând că nu este reprezentat de modul acesteia de se manifesta la nivel de limbaj și acțiune. Referitor la activitatea parlamentară a deputatei, Adrian Albu a afirmat că deputatul Octavian Petric reprezintă mai multă credibilitate decât Andreea Paul. Totodată viceprimarul a afirmat că nu ar vota pentru ca Andreea Paul să mai fie pe liste pentru un nou mandat de parlamentar.

Aceste raportări ale liberalilor unii la alții sunt o dovadă că în interiorul partidului luptele sunt acerbe și membrii sunt împărțiți în tabere care se bat pentru putere.

 

Citește și:

Cât de apropiat e noul PNL de vechiul PNL? Cine poate profita de un președinte unic ca Ioan Rus

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!