Trei greșeli frecvente întâlnite la nunți care creează momente penibile explicate de o organizatoare din Satu Mare

HomeReportaje

Trei greșeli frecvente întâlnite la nunți care creează momente penibile explicate de o organizatoare din Satu Mare

Nunta trebuie să fie cel mai fericit moment din viața celor doi miri, dar mulți dintre ei sunt atât de stresați și de agitați încât fără să își dea se

Peste 300 de cereri de schimbare a buletinului pentru această săptămână. Cozile se întind pe zeci de metri
Angajații de la Evidenta Persoanelor, aduși la lucru în weekend din cauza referendumului
De ce nu sunt toți funcționarii ca ei? Angajații de la buletine au stat și pana la 3 dimineața la muncă
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Nunta trebuie să fie cel mai fericit moment din viața celor doi miri, dar mulți dintre ei sunt atât de stresați și de agitați încât fără să își dea seama dau totul peste cap și transformă nunta într-un șir de momente penibile. La aceste bâlbe de la nuntă își aduc aportul și restul invitaților, care în loc să încerce să mascheze problemele mirilor, îi încurcă mai rău, uneori fiind chiar ei la baza momentelor penibile de la nuntă.

„De-a lungul unei nunți pot apărea multe momente neplăcute, cauzate de diverse persoane. De obicei de vină este stresul și oboseala care se acumulează de-a lungul ultimei săptămâni dinainte de nuntă. Lumea se concentrează atât de multe pe anumite momente, cum ar fi de exemplu așezarea invitaților la mese că le scapă alte detalii, unele extrem de importante și așa se trezesc mirii că nu au verighetele cu ei la Biserică, de exemplu”, explică Nemeș Cristina, organizatoare de evenimente.

Organizatoarea afirmă că cele mai frecvente momente penibile sunt create din uitare sau din acordarea de sarcini unor persoane prea puțin interesate să le ducă la bun sfârșit, dar și din dorința de a impresiona mai mult decât e cazul.

„Cel mai des întâlnit caz este uitarea buletinelor de către miri acasă. E cel mai frecvent întâlnit, pentru că ei în toată agitația zilei respective nu e mai gândesc și la acest aspect. De buletine e nevoie pentru a confirma că persoanele din fața ofițerului de stare civilă sunt aceleași cu cele din registru. Dacă se cunosc cu ofițerul, mai scapă cumva, altfel se așteaptă până cineva merge acasă după buletine. Acest lucru poate duce la întoarcerea peste cap a întregului program. ” afirmă Cristina Nemeș.

Următorul caz, și mai penibil ca și moment este lipsa verighetelor la Biserică. De obicei mirii sunt cei care le iau la ei sau le dau unei persoane de încredere. Conform organizatorilor, există cazuri în care fix persoana care deține verighetele, fiind una de încredere, fuge până la restaurant sau până acasă după ceva, sau să dirijeze prin oraș pe cineva venit din altă localitate.

Cel de-al treilea caz în care mirii ajung în situații penibile este la sală. Trecând peste faptul că mulți au invitați pe care nu i-au văzut în viața lor, fiind prieteni de-ai părinților și mai penibil este când încerci să îi împresionezi și dai greș total.

„Foarte mulți miri încearcă să își facă coregrafii extraordinar de complicate și sofisticate la dansul mirilor. Asta nu ar fi o problemă dacă ar fi dansatori sau ar avea înclinație spre dans, dar mulți nu au mai dansat niciodata în viața lor. În penumbra din sală, cu atâtea emoții în cârcă, cu atâtea priviri pe ei, majoritatea dau greș și greșesc dansul încât se fac rău de tot de rușine, ai rău decât dacă apelau la un dans simplu”, explică organizatoarea.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!