Un nou sens giratoriu gata să apară în municipiul Satu Mare. E necesar?

HomeActualitate

Un nou sens giratoriu gata să apară în municipiul Satu Mare. E necesar?

Comisia de circulație a municipiului Satu Mare a avut pe masă în cadrul ședinței din data de 22 august șapte propuneri pe care le-au discutat pentru a

400 de polițiști au fost mobilizați pentru a asigura liniștea publică în weekendul prelungit de Sf. Maria
Traficul rutier din oraș este sufocat. Zeci de minute pe un kilometru
Zona Soarelui – Burdea – Micro 17 – Carpați, blocată la începerea școlii
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Comisia de circulație a municipiului Satu Mare a avut pe masă în cadrul ședinței din data de 22 august șapte propuneri pe care le-au discutat pentru a ajunge la cea mai bună variantă în soluționarea lor. Unele dintre acestea au fost propuse de către cetățeni iar altele au venit ca urmare a autosesizării celor din comisia de circulație.

Unul dintre punctele discutate de către cei prezenți a fost instituirea unui sens giratoriu în intersecția Drumul Botizului cu Strada Odoreului. În acest sens se va realiza o analiză pentru a vedea dacă acest lucru ar aduce un plus din punct de vedere al fluidizării circulației. În prezent șoferii care circulă de pe strada Odoreului și doresc să intre pe Drumul Botizului, indiferent de direcția de mers, trebuie să acorde prioritate celor care circulă pe drumul Botizului, pe rând, de pe ambele sensuri de mers, acest lucru ducând de multe ori la formarea de cozi.

Citește și:

Ce părere aveți despre realizarea unui sens giratoriu în intersecția Crinul?

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!