Podul Decebal nu va fi finalizat până la începerea școlii. Se anunță calvar în trafic

HomeActualitate

Podul Decebal nu va fi finalizat până la începerea școlii. Se anunță calvar în trafic

Lucrările la podul Decebal din municipiul Satu Mare sunt întârziate cu aproximativ o săptămână, după cum explică reprezentanții primăriei Satu Mare. L

Câți bani face Tehnic Asist de la Consiliul Județean într-o lună pentru servicii de dezăpezire, chiar dacă la Satu Mare nu va ninge deloc
36 de primării vor beneficia de măsurători cadastrale gratuite. Vezi care sunt acestea
Kereskényi Gábor: “ Am semnat contractul de finanțare pentru cea mai mare investiție din municipiul Satu Mare din ultimele decenii!”
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lucrările la podul Decebal din municipiul Satu Mare sunt întârziate cu aproximativ o săptămână, după cum explică reprezentanții primăriei Satu Mare. Lucrările care ar fi trebui să înceapă în mai au început mult mai târziu fapt care a împins destul de mult și termenul de finalizare al acestora. Dacă în urma primelor calcule firma afirma că va termina podul până va începe școala, se pare că lucrările se întind mai mult decât se așteptau reprezentanții firmei.

Szucs Zsigmond,seful serviciului de investitii din cadrul primariei, afirmă că în acest moment, din cauza lucrărilor la rosturile de dilatație ale podului, lucrările sunt întârziate cu aproximativ o săptămână, respective marți ar fi trebui să se treacă la celălalt sens de mers de pe pod, la copertarea sa, dar acest lucru se va întâmpla cel mai devreme sâmbătă. În acest context, cel mai optimist termen pentru deschiderea totală a podului este data de 26 septembrie, deci după începerea lucrărilor.

Pe de altă parte primarul caută vinovați pentru aceastăsituație. Primii vizați sunt proiectantul și fosta conducere a primăriei, pentru că pe teren s-au găsit cu totul alte lucruri decât în fișele proiectului. Acesta afirmă că va penalize firma dacă nu se va încadra în termenul stabilit.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!