Accident de muncă la marele Draxlmaier. Un cărucior cu cabluri a căzut peste o angajată

HomeActualitate

Accident de muncă la marele Draxlmaier. Un cărucior cu cabluri a căzut peste o angajată

Conform unei postări pe facebook a președintelui Sindicatului Liber din Cablaje, Gheorghiță Bica, la marele angajator Drexlmaier a avut loc un acciden

A accidentat o căruță, a rănit un copil și apoi a fugit de la locul accidentului
Accident cu victime pe Bulevardul Lucian Blaga. Ciocnire în lanț
Tășnădean în comă după ce a lovit cu mașina o căprioară. Ceilalți pasageri sunt la spital
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Conform unei postări pe facebook a președintelui Sindicatului Liber din Cablaje, Gheorghiță Bica, la marele angajator Drexlmaier a avut loc un accident de muncă. Accidentul s-a produs luni, 29 august, dar în spațiul public nu s-a scăpat nici un cuvânt până acum.

Din câte se pare, angajața Cristina Zimbeu, de 43 de ani a ajuns la Unitatea de primiri urgențe după un cărucior încărcat cu cabluri ar fi căzut peste ea. În urma incidentului femeia ar fi suferit mai multe răni și a necesitat transportarea ei la spital pentru investigații medicale.

Celor de la Drexlmaier li se impută de către președintele sindicatului lipsa de eficiență în domeniu securității și sănătății în muncă și efectuarea instructajului periodic de protecția muncii. Cazul a fost preluat de cei de la Inspectoratul Teritorial de Muncă, care vor hotărâ dacă s-au respectat sau nu condițiile de securitate în muncă.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0