Miercuri, 31 August, ziua accidentelor pe două roți

HomeActualitate

Miercuri, 31 August, ziua accidentelor pe două roți

Două accidente destul de grave au avut loc astăzi, 31 august, la doar câteva ore distanță unul față de celelalte. Acestea două au avut în comun faptul

Accident cu trei victime în comuna Odoreu
Accident pe străzile Barițiu și Careiului. Două persoane au fost rănite
Oșan rupt de beat, răsturnat în șanț cu mopedul
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Două accidente destul de grave au avut loc astăzi, 31 august, la doar câteva ore distanță unul față de celelalte. Acestea două au avut în comun faptul că ambele au avut în prim plan participanți la trafic pe două roți.

Primul dintre acestea s-a petrecut în jurul orei 11 la intersecția străzilor Martirilor Deportați cu Iuliu Maniu, unde un scuterist a fost accidentat de o dubă frigorifică ce transporta înghețată. Se pare că de vină ar fi fost șoferul autoutilitarei, care nu l-ar fi văzut pe participantul la trafic pe două roți, vizibilitatea fiind obturată de o mașină parcată în curbă. Scuteristul a ajuns la spital.

IMG_2062

Cel de-al doilea accident petrecut astăzi a avut loc în jurul ore 15 pe strada Botizului, în fața supermarketului Penny. De această dată un biciclist a fost lovit din spate de un autoturism, vina în acest caz aparținând biciclistului care nu a semnalizat intențiile sale în trafic iar șoferul nu a mai putut să îl evite.

14182469_1814074155495109_914852103_n-777x437

Sursa: presasm.ro

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!