Relaxare și masaj cât îți rezistă pielea. Salonul unde masajul nu cunoaște limite

HomeActualitate

Relaxare și masaj cât îți rezistă pielea. Salonul unde masajul nu cunoaște limite

  Promoții sunt multe, dar nu prea auzi de oferte speciale când vine vorba de starea ta de bine. De obicei atunci când vrei să te relaxezi ai

Avalanșă de promoții în 2017 la masaj. Tudor Gherman surprinde toată concurența
Moș Nicolae a venit mai repede pentru cei care iubesc masajul și vor să slăbească. Cadouri extraordinare de la Tudor Gherman Masaj
Trei ponturi că ai ajuns într-un salon de masaj potrivit
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

 

Promoții sunt multe, dar nu prea auzi de oferte speciale când vine vorba de starea ta de bine. De obicei atunci când vrei să te relaxezi ai ocazia să achiziționezi un serviciu care îți dă starea de bine pe perioada desfășurării lui sau puțin mai mult pe urmă, fără să aibă grijă ca tu să te menții în acea stare cât mai mult timp.

Dar s-a gândit cineva și la acest lucru. Maseurul Tudor Gherman din cadrul salonului Glamour din Micro 17, strada Jocului a gândit o promoție specială pentru toate femeile care se respectă și care doresc ca starea lor de bine și relaxare să nu fie un vis, ci un privilegiu continuu. Începând din luna septembrie, doamnele, domnișoarele dar și domnii au parte de niște pachete speciale de masaj, care sunt greu de refuzat.

Abonamentul cu număr nelimitat de ședințe  – este dedicat persoanelor care umblă zilnic la masaj,fie el de relaxare, anticelulitic sau împachetări therma frio shock, tipul de masaj urmând să fie la alegerea clientului. Un astfel de masaj durează 50 de minute și costul unui abonament cu masaj nelimitat este de 650 de lei.

13932792_556638434529058_447758969820821948_n

Împachetări Therma-Frio-Shock și masaj anticelulitic, nelimitat – presupune ședințe nelimitate de împachetări destinate arderii țesutului adipos, iar în patru din vizitele săptămânale este cuprins și masajul anticelulitc făcut manual. Unul din aceste masaje, într-o zi la alegerea clientului, va dura 120 de minute. Prețul unui astfel de pachet este de 1400 lei.

Tudor Gherman mai are o surpriză pentru toate clientele lui și pentru prietenele lor. Fiecare clientă va primi un voucher de reducere de 10% pe care îl poate oferi unei prietene care astfel să beneficieze de reducere la abonament în momentul în care se prezintă cuponul.

Clientele care nu doresc unul din pachetele cu masaj sau împachetări nelimitate pot opta pentru vechile abonamente, a căror beneficii și preț rămân neschimbate.

Tudor poate fi contactat la nr de telefon: 0751357202 sau pe facebook la adresa: https://www.facebook.com/masajsatumare/?fref=ts

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!