S-a trezit ALDE. Un subiect arzător, mult text și nici un mesaj

HomeActualitate

S-a trezit ALDE. Un subiect arzător, mult text și nici un mesaj

Contrar acuzațiilor făcute de Andrea Paul, ALDE își duce la îndeplinire promisiunile, chiar și în actualele condiții. Cu privire la varianta de oco

: Echipa ALDE Satu Mare: profesioniști care au obținut cele mai bune rezultate pentru județ
Adrian Ștef a fost reales președinte al organizației municipale a ALDE
ALDE: Educaţia este siguranța viitorului pentru copiii noştri
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Contrar acuzațiilor făcute de Andrea Paul, ALDE își duce la îndeplinire promisiunile, chiar și în actualele condiții.

Cu privire la varianta de ocolire a municipiului Satu Mare, în septembrie 2016 se dă ordinul de începere a proiectului tehnic, urmând ca în mai 2017 să înceapă lucrările efectiv.

Primele discuții legate de centura de ocolire a municipiului Satu Mare au avut loc în urmă cu zece ani, iar membrii ALDE s-au implicat constant pentru găsirea sursei de finanțare și realizarea acesteia cunoscând importanța proiectului pentru municipiul și județul Satu Mare.

Executantul lucrării este asocierea Itinera SPA – Collini Lavori SPA – Via Design SRL.  Valoarea contractului este de 68 milioane euro fără TVA. Lungimea totală a centurii de ocolire a municipiului Satu Mare este de 20 km.

Traseul centurii municipiului Satu Mare începe din DN 19A și are o direcție S-N de la limita vestică a Parcului Industrial Sud Satu Mare, va trece pârâul Homorodul Vechi, calea ferată Oradea-Halmeu și se va intersecta cu DN19. Această intersecţie va fi amenajată denivelat cu un pasaj superior având lungimea de 63,00 m, inclusiv realizarea unei intersecţii la nivel.

Varianta de ocolire traversează râul Someş cu un pod cu lungimea de 640,85 m (inclusiv viaductele de acces la pod) între digurile de apărare ale municipiului. După traversarea râului Someş, varianta de ocolire intersectează DN 19A unde va fi amenajată o intersecţie la nivel tip giraţie.

 

 

ALDE SATU MARE

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!