Familie de sătmăreni, atacată de o haită de câini în Florești

HomeActualitate

Familie de sătmăreni, atacată de o haită de câini în Florești

Clujul poate fi atragător din multe puncte de vedere pentru sătmăreni, fiind net superios ca nivel de trai și condiții oferite locuitorilor săi, însă

Peste 20 de câini au fost salvați de orădeni din adăpostul de la Dara
Voluntarii care se ocupă de câinii fără adăpost au cerut primăriei un regulament nou privind animalele fără adăpost
Doi noi cazuri de violență extremă asupra animalelor în municipiul Satu Mare. IMAGINI ȘOCANTE!
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Clujul poate fi atragător din multe puncte de vedere pentru sătmăreni, fiind net superios ca nivel de trai și condiții oferite locuitorilor săi, însă există multe lipsuri și probleme cu care cetățenii se confruntă. Despre lipsurile Clujului și neplăcerile care există dincolo de lucrurile care te atrag,au aflat într-un mod brutal o familie de sătmăreni care a fost atacată de o haită de câini ai grupurilor de oameni care își duc caii la păscut printre blocuri.

„Acum cateva minute sotia mea si baietelul meu de 1 an au fost atacati de o haita de 3 caini in Floresti. Daca va ganditi ca sunt caini vagabonzi, ei bine nu. Sunt caini adusi sa “apere” caii care au fost toata vara prezenti pe campul din Floresti dintre strada Urusagului si strada Eroilor.
Politia a primit sesizari, de vreo 2 ori i-am si vazut venind in zona mai la inceputul verii (probabil dupa ce au fost atacate alte persoane) insa nu s-a rezolvat nimic. La un moment dat caii, dezlegati fiind, se plimbau relexati in parcari printre masinile oamenilor, chiar langa intrarea blocurilor.
Sotia mea a avut noroc ca a avut curajul sa se apere pe ea si pe copilas pana cand un domn dintr-un bloc apropiat, auzind galagia, a fugit in ajutorul ei. Vorbind cu domnul am aflat ca aceiasi caini astazi au mai atacat si alte persoane.
Oare acestea sunt semnele care le tot cautam ca traim intr-o tara civilizata, in care daca cumva cineva isi face de cap si lasa caini PERICULOSI nesupravegheati intr-o zona imprejmuita Politia se auto-sesizeaza, sau macar raspunde serios sesizarilor pe care le primesc? E normal oare sa traim toata vara nestiind cand vom fi atacati de caini poate chiar in fata blocului? Oare e normal ca ieri pe strada Dumitru Mocanu se plimbau relaxati doi cai liberi, fara nimeni in zona care sa-i supravegheze?

14183697_10209475185051641_5560143153858463002_n

De obicei nu scriu mesaje de genul acesta, si cu siguranta nu cer “share”-uri, dar va rog faceti efortul si distribuiti postarea aceasta. Poate poate cineva va intelege ca nu e normal ce se intampla.”, a scris Adrian Ulici pe pagina sa de facebook în urmă cu o zi, acesta fiind un tânăr din Satu Mare, stabilit de câțiva ani la Cluj

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0