Andreea Paul afirmă că Ministerul Finanțelor vrea să știe de ce nu s-a făcut Centura Sătmarului în perioada 2013-2014 pe fonduri nerambursabile

HomeActualitate

Andreea Paul afirmă că Ministerul Finanțelor vrea să știe de ce nu s-a făcut Centura Sătmarului în perioada 2013-2014 pe fonduri nerambursabile

În urma informării făcute de către Instituția Prefectului cu privire la discuțiile avute la București despre centura de ocolire a municipiului Satu

Nici nu s-au apucat de treabă, că deja constructorii de la centura Sătmarului au primele probleme
Concernul italian a început treaba la șoseaua de centură. 500 de proprietari așteaptă exproprieriile
Lucrările la centura de ocolire încep cu Podul, care este propus la finalizare la mijlocul anului 2019
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!
În urma informării făcute de către Instituția Prefectului cu privire la discuțiile avute la București despre centura de ocolire a municipiului Satu Mare, deputata Andreea Paul readuce subiectul în atenție cu un răspuns primit de la Ministerul Finanțelor la o interpelare a ei. Acest răspuns este unul debun augur pentru sătmăreni, dar ridică și niște semne de întrebare.
„În data de 1 septembrie am primit răspunsul Ministerului Finanțelor Publice la interpelarea parlamentară adresată prin care m-au anunțat că Proiectul de Hotărâre a Guvernului privind modificarea Hotărârii Guvernului nr. 1084/2012 pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții “Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare” a fost avizat favorabil de Ministerul Finanțelor Publice în data de 25 august 2016. 
 
În același aviz, ministrul finanțelor a cerut oficial ministerului transporturilor completarea notei de fundamentare cu “motivele pentru care acest obiectiv de investiții nu a fost demarat în perioada 2013-2014 cu finanțare din fonduri europene nerambursabile“. 
Așteptăm răspunsul la această solicitare și din partea fostului ministru sătmărean al transporturilor, al parlamentarilor puterii și edililor locali de la PSD și ALDE, de la toți cei care și-au asumat meritele motivelor pentru care acest obiectiv de investiții nu a fost demarat în perioada 2013-2014“.
În final, mă bucur că s-au urnit lucrurile și că intervențiile mele au generat atâta energie în instituțiile locale și în rândul actorilor politici. Scopul meu a fost și rămâne acela ca pe acolo pe unde trec să fie un pic mai bine decât înainte. ”, transmite deputata Andreea Paul. 
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!