„La dâmburi”, festivalul care dă lumea peste cap…și totuși prezintă realitatea

HomeActualitate

„La dâmburi”, festivalul care dă lumea peste cap…și totuși prezintă realitatea

În acest an festivalul pentru tineri „La Dâmburi” a ajuns la cea de-a treia ediție, una așteptată de multă lume din orașul Satu Mare. În primul rând a

Furtuna nu i-a speriat pe iubitorii jazzului. Public numeros în prima zi a Samfest Jazz International
Zilele Orașului vor avea loc între 26 și 28 Mai
Distracție și voie bună la Sărbătoarea Castanelor! Cine va urca pe scenă
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În acest an festivalul pentru tineri „La Dâmburi” a ajuns la cea de-a treia ediție, una așteptată de multă lume din orașul Satu Mare. În primul rând au așteptat-o tinerii, generația 2000, care este publicul țintă al festivalului, dornici să se distreze, dar au așteptat-o și cei trecuți de 30 de ani, pentru a vedea ce mai pot aduce nou organizatorii festivalului, care au uimit la fiecare din edițiile precedente cu creativitatea lor.

IMG_2138 IMG_2142

Vineri a fost prima zi în care Parcul UFO s-a metamorfozat și dintr-un parc în care bunicii își plimbă copiii s-a transformat într-un loc plin de energie, de vitalitate, de tineri. Prima seară a însemnat atât de multă distracție, încât nici vecinii din împrejurimi nu s-au putut supăra că liniștea de peste an le-a fost alungată de acest festival.

IMG_2149 IMG_2161

Dacă pe tineri i-a atras aproape în totalitate  doar ceea ce s-a întâmplat pe scenă, acolo unde au urcat Szanto Denis, Nava Mamă, Palma Hills și Robin and the Backstabbers, cei trecuți de majorat și poate chiar cu starea civilă schimbată au preferat să analizeze atent restul parcului UFO, locurile de relaxare, mesele din europaleți, locul de joacă pentru copii și s-au minunat de sistemul de plată cu tokeni. În ciuda destinației festivalului, care prin tot ceea ce a presupus s-a adresat celor mai tineri din oraș, publicul a fost unul pestriț și cel puțin din curiozitate i-a adus în zonă și pe părinții celor care săreau în fața scenei. Pentru mulți din cei care nu au ieșit niciodată din oraș, care nu au ajuns la un festival mare, nu au cunoscut ce înseamnă un festival, totul a fost ceva dat peste cap, dar pentru tinerii din oraș totul a fost exact așa cum și-ar fi putut dori.

IMG_2165 IMG_2164

Pentru a doua seară organizatorii au pregătit alte concerte atractive pentru tineri, de la ora 18 urmând să urce pe scenă Lost Surprise, Estinca, Omu Gnom și Argatu.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!