Savoare spaniolă în farfuriile de la STOP3 Bistro.TREBUIE să guști!

HomeActualitate

Savoare spaniolă în farfuriile de la STOP3 Bistro.TREBUIE să guști!

De câte ori nu te-a trecut un gând de genul „Astăzi aș mânca ceva diferit, ceva ce nu găsesc în fiecare zi”? Dacă astăzi e una din acele zile sau dacă

Doar o semnătură îi desparte pe cei de la NEPI de începerea lucrărilor la mall. Se va mai opune cineva?
OPINIE !!! PSD are nevoie de Adrian Cozma să învețe să facă opoziție? Sau poate să îl cheme de lector după ce îl dă PNL afară
Astăzi se sărbătorește Ziua Mondială a Sănătății. Tema din acest an ne privește pe toți la un moment dat în viață
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

De câte ori nu te-a trecut un gând de genul „Astăzi aș mânca ceva diferit, ceva ce nu găsesc în fiecare zi”? Dacă astăzi e una din acele zile sau dacă atunci când ai avut poftă să mănânci ceva diferit nu ți-ai satisfăcut acea poftă, acum e momentul.

IMG_2059

STOP3 Bistro își așteaptă clienții pasionați de mâncarea spaniolă cu un preparat al cărei materie primă este adusă direct din Spania. Trimiși în pungi cu gheață pentru a se menține proaspeți, creveții primesc o savoare deosebită în bucătăria de la STOP3 Bistro.

IMG_2051

Trași la tigaie, în vin alb și condimentați cu puțin pătrunjel, creveții sunt o gustare savuroasă care îmbată papilele gustative cu aroma pe care o eliberează. Creveții sunt decorticați și serviți pe un pat de salată verde, care completează farfuria prin culoare. Preparatul este unul ușor, care poate fi servit la orice oră, fiind atât un prânz suficient cât și o cină târzie, servită lângă un pahar de vin.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!