Coșmarul unei tinere, terorizate de un vecin. Polițiștii au trebuit să îl potolească pe agresor

HomeActualitate

Coșmarul unei tinere, terorizate de un vecin. Polițiștii au trebuit să îl potolească pe agresor

În data de 05.09.2016, în jurul orelor 06.30,  polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Carei, au fost sesizați telefonic, prin apel SNUAU 112,  d

Atacatorii familiei din Giorocuta au fost prinși.Unul va sta în arest pentru 30 de zile
Bătrâni bătuți cu bestialitate de un hoț. Până la urmă a fugit cu mâna goală și a fost prins de poliție
Scandal într-un club din Satu Mare. Un bărbat a făcut scandal și s-a tăiat singur pe mâini
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În data de 05.09.2016, în jurul orelor 06.30,  polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Carei, au fost sesizați telefonic, prin apel SNUAU 112,  de către o tânără în vârstă de 25 de ani,  din Sânmiclăuș, cu privire la un scandal în propria curte.

Polițiștii deplasați la fața locului, au constatat faptul că un bărbat de 45 ani, din Sânmiclăuș, a pătruns fără drept în curtea imobilului persoanei reclamante,  unde pe fondul unor neînțelegeri mai vechi cu soțul acesteia, cu o bucată de lemn găsită în curte,  a spart două geamuri de la imobil, după care i-a aplicat acesteia o lovitură în zona șoldurilor, cauzându-i leziuni fizice. Persoana vătămată nu necesită îngrijiri medicale de specialitate. Prin spargerea geamurilor s-a creat un prejudiciu total de aproximativ 70 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere și lovirea sau alte violențe.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!