Simona Pop a fost desemnată mesagerul sportului sătmărean

HomeActualitate

Simona Pop a fost desemnată mesagerul sportului sătmărean

Astăzi ,06 septembrie 2016, în sala de protocol al Palatului Administrativ Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare, prefectul  Radu

Accident extrem de grav la Negrești. Două persoane sunt în stare gravă
Transurban a achiziționat din fonduri proprii 6 autobuze. Second hand, dar cu încălzire
Videoreportaj – Povestea celei mai mari culturi de GOJI din Europa, de la Ciuperceni :„Când au venit cei de la centru de cercetare au zis că mai bine mă fac frizer”
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Astăzi ,06 septembrie 2016, în sala de protocol al Palatului Administrativ Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare, prefectul  Radu Bud, subprefectul Altfatter Tamás, Dan Zeicu, directorul de cancelarie, Ioan Rus , vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Nagy Szabolcs, directorul de cabinet al președintelui Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Albu, viceprimarul municipiului Satu Mare, Kovács Jenő,primarul municipiului Carei, Magyar Lóránd, consilerul local,  au invitat-o pe campioana olimpică de la Rio ,Simona Pop, pe soţul acesteia, spadasinul Adrian Pop   și pe antrenorul acesteia Csiszár Ferenc la o discuție prietenească.

Președintele Consiliului Județean Satu Mare și-a propus ca pe viitor  să organizeze asemenea discuții amicale  cu reprezentanții diferitelor ramuri sportive din județul nostru. Președintele dorește un dialog permanent între viața sportivă și administrația locală din Satu Mare.

Având în vedere faptul că săptămâna trecută președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba și prefectul Radu Bud au fost la București  pentru a discuta despre problemele tehnice în sportul sătmărean respectiv inițierea unui plan de construire a unui centru de excelență în scrimă la Satu Mare , aceștia au decis să vorbească personal cu sătmăreanca Simona Pop, deoarece orice sugestie este binevenită.

Prefectul Radu Bud a afirmat că în urma discuției ,  doamna Ministru Elisabeta Lipă părea deschisă din punctul de vedere al finanțării  acestui centru în Satu Mare.

Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare a felicitat-o pe Simona Pop. El a declarat că viitorul sportului sătmărean depinde de colaborarea și conlucrarea cluburilor din oraș.   Simona Pop a spus că autoritățile locale ar trebui să țină sportivii acasă, deoarece și ei i-a fost greu să facă naveta la București. ,,Tocmai deaceea s-au făcut deja demersuri pentru centrul de excelență, unde cu sprijinul administrației locale, se vor organiza  diferite competiții și se vor intensifica programele cu scopul de a aduce copiii în Satu Mare.”-a declarat președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba.

Având în vedere faptul că sala de scrimă din Satu Mare este cea mai dotată din țară, consilierul local, Magyar Lóránd a spus că Primăria Municipiului Satu Mare printr-un program de finanțare de la mediu v-a investi în această sală (reabilitarea acoperișului v-a fi finanțată din cheltuieli proprii, iar izolarea sălii, repararea instalației electrice prin acest program).

La finalul discuțiilor Pataki Csaba, președintele CJSM a înmânat câte o diplomă de onoare Simonei Pop și antrenorului Csiszár Ferenc.    Președintele dorește ca pe viitor să conlucreze cu sportiva Simona Pop , aceasta având funcția de mesager al sportului sătmărean.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!