Un nou magazin se deschide în Shopping Plaza.Reduceri de până la 60%

HomeActualitate

Un nou magazin se deschide în Shopping Plaza.Reduceri de până la 60%

Așa cum au promis administratorii încă de la deschidere, Shopping Plaza Satu Mare se exinde constant și acaparează noi și noi branduri care vin în Sat

Zeci de copii sunt abandonați anual la naștere în Satu Mare. Asistentele și medicii sunt primii părinți, care le aduc de acasă haine și pampers
Ce să cauți într-un magazin de haine? Ceva Unique
Fii unic, îmbrăcat de la Unique. Cinci motive să își reîmprospătezi garderoba de la magazinul Unique
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Așa cum au promis administratorii încă de la deschidere, Shopping Plaza Satu Mare se exinde constant și acaparează noi și noi branduri care vin în Satu Mare la invitația sătmărenilor. După ce au tatonat puțin piața și au lansat câteva oferte, cei de la Shopping Plaza i-au invitat să deschidă un magazin la Satu Mare pe cei de la Coccodrillo, care au acceptat invitația și deschid un magazin în data de 8 septembrie.

14203186_1757213494541311_6233957104328051538_n

Magazinul Coccodrillo se va deschide la etajul trei, lângă Noriel și este dedicat copiilor și tinerilor, comercializând haine pentru aceștia. Magazinul pune la dispoziția clienților articole de îmbrăcăminte începând de la cele pentru nou născuți până la cele de adolescenți. Produsele lor sunt grupate pe două categorii, primăvară/vară și toamnă/iarnă.

Cei dela Coccodrillo au și ofertă specială cu ocazia deschiderii magazinului de la Satu Mare, unul dintre cele 35 din România. Aceștia oferă reduceri de până la 60% celor care vor intra pentru a-și echipa copiii de școală sau pur și simplu pentru a le înnoi garderoba.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!