Un sătmărean pune la grea încercare zeci de mii de români cu o întrebare de logică numită „Testul distanțelor”. Tu știi răspunsul?

HomeActualitate

Un sătmărean pune la grea încercare zeci de mii de români cu o întrebare de logică numită „Testul distanțelor”. Tu știi răspunsul?

O aplicaţie cu întrebări de cultură generală creată de sătmăreanul Bogdan Tincu dă de gol românii cu privire la domeniile la care sunt cel mai puţin p

Raportul de activitate al europarlamentarului Daniel Buda, la doi ani de mandat
PSD și ALDE, absenți de la dezbaterea organizată de Patronatul Român. Clotilde Armand: „ Cine sunteți voi?”
Interviu EXCLUSIV cu mama acuzată de The Sun pentru exploatarea copiilor: „S-au prezentat că sunt de la Kinder”
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

O aplicaţie cu întrebări de cultură generală creată de sătmăreanul Bogdan Tincu dă de gol românii cu privire la domeniile la care sunt cel mai puţin pregătiţi. Un simplu test de logică i-a pus în dificultate pe 70% din utilizatorii aplicaţiei.

 

În urmă cu câteva luni de zile, un sătmărean, Bogdan Tincu, a dezvoltat o aplicaţie de cultură generală care cuprinde peste 10.000 de întrebări din 14 domenii. Peste 30.000 de români s-au jucat în aplicaţia respectivă, răspunzând la întrebări. Domeniile cele mai iubite de către aceştia sunt istoria şi geografia, iar cele mai mari probleme se pare că le au la logică.

„Testul distanţelor” este întrebarea la care 70% din utilizatorii aplicaţiei nu au ştiut să răspundă.

„Un avion porneşte din New York spre Paris la ora locală 10. Un alt avion porneşte din Paris cu destinaţia New York cu 10 minute mai târziu. La un moment dat cele două se întâlnesc într-un punct, deasupra oceanului. Care dintre ele se află mai aproape de Paris?”, este întrebarea la care cei mai mulţi greşesc răspunsul.

La capitolul întrebări facile, la care nu prea există persoane care să greşească, conform aplicaţiei, sunt cele cu privire la personalităţile româneşti. „Cine a luat primul 10 la olimpiadă?” şi „Rolul lui Nea Marin a fost interpretat de…” sunt întrebările la care fiecare român care intră în aplicaţie răspunde corect.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!