Ziua mașinilor distruse pe șosele.Cinci autoturisme accidentate în câteva ore

HomeActualitate

Ziua mașinilor distruse pe șosele.Cinci autoturisme accidentate în câteva ore

După masa zilei de marți, 6 septembrie a fost una nefericită pentru mai mulți conducători auto din municipiul Satu Mare. Accidentele s-au ținut scai d

O șoferiță beată a distrus două mașini
Accident grav între Odoreu și Băbășești. Un microbuz s-a răsturnat în șanț
Accident în cartierul 14 Mai. Două mașini implicate și două persoane rănite
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

După masa zilei de marți, 6 septembrie a fost una nefericită pentru mai mulți conducători auto din municipiul Satu Mare. Accidentele s-au ținut scai de sătmăreni și nu au fost din cele mai ușoare.

14281535_1951557688404191_172694302_n

Primul accident a avut loc în jurul orei 16, cândun autobuz Transurban nu a oprit la timp și a lovit o mașină de transport marfă care circula în fața sa. La rândul ei aceasta a lovit o mașină mică, marca Logan. Din fericire nimeni nu a fost rănit în acest accident în lanț, având de suferit doar șoferii care treceau prin zonă, din cauza restricțiilor de trafic.

 

Cel de-al doilea accident a avut loc ceva mai târziu, în jurul orei 21, la intersecția de la supermarketul Billa. Se pare că un tânăr conducător de Audi ar fi forțat semaforul și a intrat în coliziune cu un autoturism Skoda care se deplasa din sens opus și care avea intenția să vireze stânga pe lângă supermarket. Impactul a fost unul brutal, mașinile fiind distruse aproape în totalitate, dar, din fericire, șoferii auscăpat fără rani grave. Aceștia au intervenit cu extinctoarele din mașini pentru stingerea incendiului izbucnit la autoturismul Skoda.

 

Sursafoto: presasm.ro

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!