52 de plante de canabis descoperite de polițiști în casa unui sătmărean

HomeActualitate

52 de plante de canabis descoperite de polițiști în casa unui sătmărean

În urma a trei percheziții efectuate pe raza județului Satu Mare, a fost descoperită o  cultură formată din 52 de plante de cannabis. La data de 7

Accident mortal la Odoreu. Un bărbat s-a aventurat să treacă strada prin loc nepermis și a fost lovit în plin
GALERIE FOTO – Imagini de BASM – Muzeul Țării Oașului, acoperit de zăpadă
O femeie din Tășnad a fost prinsă în timp ce vindea țigări de contrabandă
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În urma a trei percheziții efectuate pe raza județului Satu Mare, a fost descoperită o  cultură formată din 52 de plante de cannabis.

La data de 7 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, Direcției Operațiuni Speciale – I.G.P.R., cu sprijinul I.P.J. Satu Mare, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.-.B.T. Satu Mare, au efectuat 3 percheziții domiciliare în urma cărora a fost descoperită o cultură ilicită de cannabis indica.

Din anchetă au rezultat indicii că, un bărbat, de 31 de ani, ar fi constituit un grup infracțional organizat, iar  în activitatea ilicită ar fi fost sprijinit alte două persoane, de 34, respectiv 23 de ani.

Cultura era compusă din 52 de plante de cannabis (25 de kilograme de masă verde), cu  dimensiuni cuprinse între 100 și 220 de centimetri.

În urma audierilor, D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare  a emis ordonanţe de reţinere faţă de două dintre cele trei persoane sub aspectul  săvârșirii  infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și deținere și cultivare fără drept  de droguri de risc (cannabis).

De asemenea, în cauză s-a beneficiat de sprijinul I.J.J.Satu Mare.

 

Sursa: Politia Romana

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!