Robert Tarr este liber pe străzile orașului. Cât va dura până un păgubit își va face singur dreptate?

HomeActualitate

Robert Tarr este liber pe străzile orașului. Cât va dura până un păgubit își va face singur dreptate?

Sătmăreanul despre care se vorbește încontinuu de două zile, Robert Tarr, a fost pus sub control judiciar de către instanța de judecată. Mai exact ace

Sătmărenii, amatori de vacanțe scumpe: „ Nu acceptă pachete la hoteluri 2 stele, minim de la 3”. Vezi care au fost destinațiile preferate
Recunoașteți destinația din fotografie? E locația preferată de sătmăreni pentru concediul de vară
Am rezolvat- nu se poate! Răspuns INCREDIBIL dat de OPC celor păgubiți de House of Travel
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Sătmăreanul despre care se vorbește încontinuu de două zile, Robert Tarr, a fost pus sub control judiciar de către instanța de judecată. Mai exact acesta se plimbă liber pe străzile orașului, printre cei pe care i-a țepuit și cărora le-a luat banii de concediu, însumînd o pagubă totală creată de peste 44.000 de euro.

 

„În data de 07.09.2016, administratorul societății de turism cercetat sub aspectul săvârșirii a 19 infracţiuni de înșelăciune și a 12 infracțiuni de înșelăciune calificată,  a fost  prezentat instanței de judecată,  care a dispus față de acesta  măsura controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile .”, se arată în comunicatul de presă al Inspetoratului Județean de Poliție.

Este de urmărit dacă sătmărenii care sunt în situația de a fi cu banii luați și fără concediu făcut vor rezista să stea la aceeași terasă cu cel care i-a furat și sănu caute să își facă singuri dreptate. Unii dintre cei care s-au trezit fără concedii sunt atât de revoltați pe Robert Tarr încât caută să își facă singuri dreptate și nu va fi de mirare dacă Robert Tarr ar urma să fie victima unor agresiuni în următoarea perioadă.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!