Bursa locurilor de muncă organizată pentru Autonet a fost o mare înghesuială

HomeActualitate

Bursa locurilor de muncă organizată pentru Autonet a fost o mare înghesuială

Sătmărenii aflați în căutarea unui loc de muncă au avut ocazia în ultima zi lucrătoare a acestei săptămâni să participe la bursa locurilor de muncă or

Detalii din viața lui Many Gyenes dinainte de a ajunge la Dakar: prima căzătură cu motocicleta
Sătmăreni implicați într-un accident mortal în Austria. Un mort și un altul în comă
Unul din trei participanți la bursa locurilor de muncă organizată pentru Autonet au fost angajați
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Sătmărenii aflați în căutarea unui loc de muncă au avut ocazia în ultima zi lucrătoare a acestei săptămâni să participe la bursa locurilor de muncă organizată special la cererea firmei Autonet. Această firmă are o nevoie urgentă de angajați, fiind disponibile un număr de 80 de posturi. La acestea au avut acces ceiîn căutarea unui loc de muncă sau cei care sunt nemulțumiți de actualul loc de muncă și doresc unul mai bun.

img_2401

Bursa a început imediat după ora 9, când oamenilor care așteptau în fața Casei de Cultură li s-a permis accesul în spațiul în care a fost amenajată bursa. Numărul acestora nu a fost la fel de mare ca la alte burse, astfel încât nu au fost mulți cei rămași pe din afară. Autoritățile locale le-au transmi câteva mesaje înainte de a-i lăsa să înceapă discuțiile cu angajatorii.

img_2388

„Eu vă încurajez să vă găsiți un loc de muncă. Chiar dacă nu e ceea ce vă doriți acum sau ceea ce considerați că vi se potrivește, e important să intrați într-un sistem, într-un colectiv de unde puteți să evoluați și să ajungeți mai ușor la un loc de muncă pe care îl doriți”, a afirmat viceprimarul Adrian Albu

De cum s-a dat liber la discuțiile cu angajatorii, fetele de la resurse umane de la Autonet, prezente la bursă au fost luate cu asalt. Acestea au colectat cv-urile doritorilor, dar de precizat este că la fel ca la alte evenimente de genul, au fost mulți cei veniți cu mâinile în buzunar. Aglomerație a fost și la standul Plastica, un alt angajator prezent la bursă care a oferit locuri de muncă bune. Alți angajatori prezenți au fost UNIO, GP SOFA, Classtec sau Autonova. Lumea s-a înghesuit destul de tare, dat fiind faptul că numărul de agenți economici pe la care să se plimbe sătmărenii a fost mic, motiv pentru care au stat înghesuiți la cei cu oferta cea mai interesantă pentru a le veni rândul la discuții.

img_2393

 

Locurile de muncă scoase la bătaie au fost atât pentru cei necalificați, cât și pentru cei cu studii superioare din diferite domenii, precum resurse umane, desenator tehnic și altele. În total peste 140 de locuri de muncă disponibile pentru sătmăreni. Cei care nu și-au găsit de această dată un loc de muncă mai au o ocazie la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți, din luna octombrie.

img_2391

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!