Locuitorii din Craidorolț își onorează bătrânii. Femeie de 102 ani, premiată de primărie

HomeActualitate

Locuitorii din Craidorolț își onorează bătrânii. Femeie de 102 ani, premiată de primărie

Fiecare localitate are vârstnicii ei, dar sunt puține acelea care găzduiesc în casele satelor persoane de peste 100 de ani. Semn de bună viețuire și a

Comuna Craidorolț a rămas fără salubrizare după ce primăria refuză să pună taxa de mediu în cârca locuitorilor
Urarea de sărbători a primarului din Craidorolț, Daniel Balogh și a Consiliului Local Craidorolț
Festival de meșteșuguri și tradiții, duminică, la Craidorolț
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Fiecare localitate are vârstnicii ei, dar sunt puține acelea care găzduiesc în casele satelor persoane de peste 100 de ani. Semn de bună viețuire și al unui mediu prielnic unei vieți liniștite oferite de comunitate, vârsta de 102 ani o face specială pe Balint Maria din comuna Craidorolț.

Femeia este cea mai longevivă persoană din Craidorolț, acest lucru nefiind trecut cu vederea de către autorități, care pentru al treilea an consecutiv, o premiază pe femeie și îi dau un mic ajutor pentru a-i face bătrânețile mai ușoare.

“Este al treilea an de când marcăm acest moment, iar în baza unei hotărâri a Consiliului Local, am acordat un premiu consistent pentru a veni în ajutorul doamnei şi a familiei sale. Acesta este un mic omagiu, un umil cadou din partea noastră ca semn de apreciere a celor care sunt longevivi și care reprezintă comuna Craidorolţ, iată, trecând pragul unui secol”, a precizat primarul Daniel Balogh, într-o postare pe facebook. 

Femeia a primit o atenție financiară de 1000 de lei, oferită de consiliul local dar și un ajutor în lemne de foc, care să o ajute pe familia batrânei să treacă mai ușor peste iarna ce vine.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!