Centrul orașului, paradisul câinilor. Locuitorii din zonă îi lasă liberi printre terase

HomeActualitate

Centrul orașului, paradisul câinilor. Locuitorii din zonă îi lasă liberi printre terase

Centrul orașului a fost terorizat în această vară, nu doar de cerșetori, ci și de câinii lăsați liberi. Mai multe patrupede și-au marcat teritoriul pr

O femeie din Agriș, speriată de moarte : „Acum îmi e frică să mai merg la serviciu la 5 dimineața”
Un grup de persoane revoltate din Oradea se îndreaptă spre adăpostul de câini de la Dara. Sunt puși pe scandal
N-au avut bani de porc și au vrut să taie căprioare. Trei bărbați au fost prinși la braconaj
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Centrul orașului a fost terorizat în această vară, nu doar de cerșetori, ci și de câinii lăsați liberi. Mai multe patrupede și-au marcat teritoriul printre mesele teraselor din centrul orașului, latrând, scuturându-se de purici sau alergându-se una pe alta. Toate acestea datorită oamenilor care stau în zonă și nu se sinchisesc să aibă grijă de aceste anumale și să le țină sub supraveghere.

14285740_1198394670231621_339827800_o

O parte dintre câini aparțin, sau cel puțin sunt în grija locuitorilor de pe Horea 6, acolo unde merg să mănânce peste zi, dar și-au făcut traiul printre terase, sperând să primească ceva de mâncare și de la clienții acestora. O altă curte din care câinii ies și sunt lăsați nesupravegheați, printre cetățeni și chiar printre mașini este pe strada Ștefan Cel Mare, peste drum de Colegiul Doamna Stanca. Câinii sunt îngrijiți, iar o parte dintre ei chiar au cip, semn că aceștia au stăpân și cineva totuși se îngrijește de starea lor. Cel puțin câteodată.

Proprietarii acestor câini nu le-au purtat de grijă dar nici nu au lăsat ca ei să fie duși din zonă, astfel încât unica încercare a ecarisajului de a-i ridica s-a soldat cu un eșec.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0