Accident de motocicletă între Petrești și Pișcolt la o zi după parada motocicliștilor

HomeActualitate

Accident de motocicletă între Petrești și Pișcolt la o zi după parada motocicliștilor

În data de 11.09.2016, în jurul orelor 12,30, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Carei, au intervenit la un eveniment rutier 

Accident între o motocicletă și o căruță la Acâș
Două accident rutiere cu motocicliști implicați, în aceeași zi. Unul nu avea permis și era și beat
Un motociclist s-a autoaccidentat după ce a luat o curbă cu viteză prea mare și a ajuns în șanț
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În data de 11.09.2016, în jurul orelor 12,30, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Carei, au intervenit la un eveniment rutier  pe DN 19, între localităţile Petreşti şi Pişcolt.

Din cercetările efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit  faptul că, un tânăr de 19 ani, conducând autoturismul, pe fondul neasigurării la efectuarea unui viraj la stânga, a intrat în coliziune cu o motocicletă  condusă regulamentar în aceeași direcție de mers, de un bărbat de 34 ani, din Satu Mare. În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a motociclistului. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcool test, rezultatul fiind negativ, s-au recoltat probe biologice de sânge in vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!