Festivalul „Io-s fecior din Medișa” a ajuns la cea de-a V-a ediție

HomeActualitate

Festivalul „Io-s fecior din Medișa” a ajuns la cea de-a V-a ediție

Consiliul Local și Primăria comunei Viile Satu Mare, alături de ATC organizează spectacolul folcloric”Io-s fecior din Medișa”. Evenimentul a ajuns la

Alcoolemie record depistată la un șofer care a provocat un accident în Păulești. Era aproape inconștient
Accident în municipiul Satu Mare. O șoferiță a accidentat grav o biciclistă
Accident grav la intrare în Decebal. Evitați zona!
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Consiliul Local și Primăria comunei Viile Satu Mare, alături de ATC organizează spectacolul folcloric”Io-s fecior din Medișa”. Evenimentul a ajuns la cea de a V-a ediție și vă invită și de această dată să vă bucurați de un program pregătit cu multă atenție.

Vor urca pe scenă pentru a delecta auditoriul: Vlad Crasnai, Ansamblul Ceatăra, Lucia Pop Borlean, Ana Holdiș Pop, Petrică Mureșan, Andrada Bârsăuan, Raul Nistor, Ionuț Toroc și Dănțăușii din Cuța și Soconzel.

 

”Io-s fecior din Medișa”va avea loc duminică,18 septembrie 2016 la Căminul Cultural din localitatea Medișa, începând cu ora 12:30.

Sponsorii evenimentului sunt Autonova SA, BuenoLact SRL, Greierașul SRL și Legume Fructe SRL din Viile Satu Mare.

”Este foarte important ca tinerii să nu își uite rădăcinile. Eu mă bucur ori de câte ori mă întorc în sat la bunica mea, aducându-mi aminte de cea mai frumoasă perioadă din viața mea, copilăria și consider că fiecare copil, indiferent de vârsta lui, trebuie să își aducă aportul în comunitatea care l-a format. Mai mult, este dator să transmită generațiilor următoare obiceiurile, tradițiile, istoria zonei și a oamenilor din comunitatea sa.” a declarat Vlad Crasnai, inițiator al spectacolului.

Organizatorii spectacolului vă invită să participați duminică, 18 septembrie, în număr cât de mare la spectacolul folcloric ”Io-s fecior din Medișa”.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!