O sătmăreancă, ministru pentru o zi. Ce minister a reprezentat

HomeActualitate

O sătmăreancă, ministru pentru o zi. Ce minister a reprezentat

Sătmăreanca Maria Codrea se află de aproximativ două luni într-un internship la Guvernul României. Aceasta își desfășoară activitatea în cadrul Agenți

Proiect pentru sprijinirea victimelor violenței în familiei
Consilierii județeni,convocați de urgență pentru niște semne de circulație
O primărie din județ își propune să modernizeze 56 de străzi în 5 ani. Suma uriașă adusă în discuție
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Sătmăreanca Maria Codrea se află de aproximativ două luni într-un internship la Guvernul României. Aceasta își desfășoară activitatea în cadrul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, acolo unde dobândește cunoștințe suplimentare despre dezvoltarea mediului de afaceri în zona rurală, atragerea de fonduri pentru agricultură și alte activități specifice.

Programul inteshipului a presupus pentru ziua de marți, 13 septembrie, simularea unei ședințe de Guvern, ședință la care sătmăreanca Maria Codrea a fost ministrul agriculturii. La sfârșitul ședinței Maria și-a împărtășit experiența cu prietenii de pe facebook.

„Marți, 13.09.2016 – Ministru pentru o zi!
Azi, am avut plăcerea sa fiu #ministru pentru o zi și să participat la o Simulare de Ședință de Guvern, unde am prezentat o un proiect de tip, politică publică despre promovarea #produselorlocale.
In cadrul acestui proiect am cuprins partea de #proiecteEU #cercetare, sprijinirea tinerilor in agricultura și partea de #lanturiscurte.”, a scris Maria în postarea sa

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!