Prostie omenească. Cum a crezut un sătmărean că aduce tutun în țară fără să fie prins

HomeActualitate

Prostie omenească. Cum a crezut un sătmărean că aduce tutun în țară fără să fie prins

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Petea au descoperit şi confiscat aproximativ 30 de kilograme de tutun ascunse într-o mașină, pe care un cetă

Contrabandist din Carei, „condus” după gratii de polițiști
Amenzi de peste 25.000 de lei aplicate de polițiștii sătmăreni
A vrut să-și completeze pensia cu bani din traficul de țigări, dar nu a putut înșela nasul fin al câinelui de la Halmeu
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Petea au descoperit şi confiscat aproximativ 30 de kilograme de tutun ascunse într-o mașină, pe care un cetăţean român a încercat să le introducă ilegal în ţară.

Miercuri, 14 septembrie a.c., în jurul orei 21.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în țară cetăţeanul român Vinte G., în vârstă de 46 de ani, din municipiul Satu Mare. Acesta conducea un autoturism marca Renault Clio, înmatriculat în România.

Cu ocazia formalităților pentru intrarea în țară, la controlul specific poliţiştii de frontieră au descoperit în portbagaj, în locul destinat roții de rezervă, sub scaunul din dreapta față şi sub un covor, 60 de pungi din plastic, fără niciun marcaj, în care era o substanță vegetală mărunțită, cu aspect şi miros specific de tutun. În total erau 29,335 kg, marfă pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente justificative.

În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător, peste 1 kg de tutun.

 

Sursa:Poliția de Frontieră

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!