Sindicalistul Dan Burulea cere „premierea” celor care se ocupă de reparația podului și a infrastructurii

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Deranjat de situația actuală a infrastructurii din municipiul Satu Mare,dar mai ales de modul în care se lucrează la Podul Decebal, sindicalistul Dan Burulea, președinte al CNSLR Frăția a avut o intervenție în cadrul ședinței de Dialog Social. Acesta a citit o scrisoare deschisă, adresată administrației locale și celor care sunt responsabili de administrarea contractelor și lucrărilor publice.

Cu o notă de sarcasm, dar fără a anunța dinainte acest caracter al adresei, Dab Burulea a felicitat modul de întreținere a infrastructurii orașului și a cerut premierea celor care au făcut ca aceasta să arate în acest mod. La sfârșitul lecturii acesta a ridicat ochii din foaie și a văzut chipurile zâmbărețe ale auditoriului, care s-a prins într-un final că mesajul adresat era unul sarcastic.

De la această adresa a pornit o discuție pe marginea lucrărilor de la podul Decebal. În cadrul lor Dan Burulea a exprimat nemulțumirea cetățenilor legată de faptul că podul nu poate fi traversat pietonal fără a-și pune integritatea fizică în pericol, trotuarele fiind neglijate. Odată cu pietonii sunt puși în pericol șibicicliștii și mamele cu cărucioare, care trebuie să se deplaseze pe partea carosabilă în lucru și nu pe trotuar, care este impracticabil.

Viceprimărița Doina Feher a anunțat că după terminarea lucrărilor la calea de rulaj, mai exact la cele două sensuri de mers, circulația va continua să fie restricționată, pentru că vor intra în reabilitare urcările pe pod și punctele deurcare coborâre ale podului, care nu au fost cuprinse inițial în proiect.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *