Doi oșeni din Certeze, căutați cu disperare în mediul online. Au dat țeapă românilor din Franța

HomeActualitate

Doi oșeni din Certeze, căutați cu disperare în mediul online. Au dat țeapă românilor din Franța

Nu toți cei care ajung în străinătate sunt acolo pentru a fi oameni cinstiți și a-și construi o carieră pas cu pas. Mulți dintre ei sar etape necesare

A fost prins hoțul de la Restaurantul Poesis. Cât tupeu a avut!!!
O femeie din Satu Mare a fost prinsă la vamă cu bani falși
Tâlhărie calificată în Oaș. Un NEMERNIC a bătut un bărbat de 81 de ani și i-a furat banii și bunurile din casă
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Nu toți cei care ajung în străinătate sunt acolo pentru a fi oameni cinstiți și a-și construi o carieră pas cu pas. Mulți dintre ei sar etape necesare realizării pe care o caută într-o țară străină, folosindu-se de diferite mijloace și excrocherii pentru a ajunge mai repede la stadiul pe care și-l doresc. Pentru acest lucru se folosesc de persoanele din jur și de bunăvoința lor.

Pare să fie și cazul a doi frați din Certeze, Gheorghe și Mitica Codre, care de o zi sunt subiectul unor discuții aprinse în mediul online pe unul din grupurile de facebook dedicate românilor din Paris. Cei doi ar fi fraierit o femeie din județul Maramureș, de a cărei încredere au abuzat. Maria Moiș le-ar fi dat celor doi o sumă importantă de bani încă de acum patru ani iar aceștia refuză să îi mai înapoieze banii. În jurul subiectului s-a pornit o discuție intensă, unii din cei care s-au implicat în dezbaterea subiectului recomandând sprijinul poliției, pe când alții cer folosirea unor metode mai puțin ortodoxe. Câteva persoane au afirmat că îi cunosc pe cei doi, oferindu-și sprijinul pentru ca femeia să îi poată găsi.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!