80 de bicicliști din Ungaria vor vizita sâmbătă orașul Satu Mare. Sătmărenii sunt invitați să li se alăture

HomeActualitate

80 de bicicliști din Ungaria vor vizita sâmbătă orașul Satu Mare. Sătmărenii sunt invitați să li se alăture

Evenimentul „Ziua europeană fără mașini”, marcat la Satu Mare sâmbătă, 24 septembrie, s-a dovedit a fi unul de mare interes pentru cei care iubesc mij

Trei locuri de unde poți să îți cumperi bicicletă de calitate în Satu Mare
Ciclism cu peripeții. Un panou publicitar „ucide” cei câțiva metri de pistă de biciclete existenți
Scapă de nervii din trafic cu o bicicletă de la Loui’s Bike – Bonus ai cel mai profesionist service din Satu Mare
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Evenimentul „Ziua europeană fără mașini”, marcat la Satu Mare sâmbătă, 24 septembrie, s-a dovedit a fi unul de mare interes pentru cei care iubesc mijloacele de transport alternative, în speță bicicletele, dovadă fiind 80 de bicicliști din Ungaria, care s-au arătat interesați să ia parte la evenimentul organizat de mai multe instituții sătmărene. Dat fiind acest fapt, organizatorii au fost nevoiți să modifice programul pentru a cuprinde și vizita acestora.

Astfel, cei interesați să își manifeste atenția față de eveniment și față de mijloacele de transport alternative, marcând „Ziua Europeană fără mașini” vor avea parte de o zi plină, compusă din două părți.

La ora 9 se va porni dela capul podului Decebal pe biciclete către Mărtinești, la viitoarea zonă de picnic a comunei Odoreu, unde, odată ajunși, participanții vor avea parte de un program complex, format din diverse prezentări și activități, printre care practicarea sporturilor pe apă, cu caiacul sau a călărie.

La ora 14 se va porni depe dig, din cartierul Micro 16 spre Oar, la graniță, unde va fi punctul de întâlnire cu un grup de bicicliști din Ungaria. Aceștia vor fi primiți și la primăria Vetiș, după care vor pedala până în centrulorașului, vor lua parte la o masă rotundă la Palatul Administrativ și vor încheia ziua vizitând obiectivele turistice ale municipiului.

Doritorii se pot alătura grupului prin prezența la ora și locația stabilită pentru pornire.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0