Minoră de 8 ani rănită. Cine este vinovat

HomeActualitate

Minoră de 8 ani rănită. Cine este vinovat

În data de 19 septembrie a.c, în jurul orelor 16.52, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au intervenit la un eveniment rutier la intersecția străzilo

Accident grav la Ciuperceni cu 10 persoane implicate. Intervin șase ambulanțe
Un puști de 18 ani din Satu Mare a produs un accident în Sălaj. O persoană a fost rănită
Doi șoferi „morți de beți” au provocat accidente în Halmeu și pe strada Odoreului în 1 Ianuarie
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În data de 19 septembrie a.c, în jurul orelor 16.52, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au intervenit la un eveniment rutier la intersecția străzilor Crasna cu George Coșbuc, din municipiul Satu Mare.

Polițiștii deplasați la fața locului, au constatat faptul că o conducătoare auto în vârstă de 36 ani, din comuna Odoreu, la intersecția străzilor Crasna cu George Coșbuc, nu a acordat prioritate de trecere, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat, de 29 ani din localitatea Lazuri.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a minorei de 8 ani, pasageră în autoturismul condus de femeia de 36 de ani. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest,  rezultatele fiind negative. Totodată s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!