S-a grăbit să intre în țară, dar a ajuns la pușcărie. Urmărit național, reținut la Urziceni

HomeActualitate

S-a grăbit să intre în țară, dar a ajuns la pușcărie. Urmărit național, reținut la Urziceni

Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român care era dat în urmărire națională de către autorit

Conducere nouă la IPJ Satu Mare
80 de bicicliști din Ungaria vor vizita sâmbătă orașul Satu Mare. Sătmărenii sunt invitați să li se alăture
Podul ciudățeniilor. Stau pe vreme bună și asfaltează pe ploaie
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român care era dat în urmărire națională de către autoritățile române, pentru săvârșirea infracțiunii de violare de domiciliu.

 

 

Luni, 19 septembrie a.c., în jurul orei 07.00, la Punctul de Trecere a Frontierei  Urziceni, jud. Satu Mare, s-a prezentat pentru a intra în țară Ioan N., în vârstă de 28 de ani, domiciliat pe raza județului Satu Mare.

Cu ocazia efectuării formalităților specifice, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis, de către Judecătoria Carei, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Ioan N. are de ispășit o pedeapsă privativă de libertate timp de șase luni pentru săvârșirea infracțiunii de violare de domiciliu.

Bărbatul a fost predat de către polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al I.P.J. Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Sursa: Poliția de Frontieră

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!