Sătmărenii datorează mici averi la fisc

HomeActualitate

Sătmărenii datorează mici averi la fisc

Direcția de Impozite și Taxe Locale (DITL) Satu Mare a publicat lista cu datornicii la stat. 1.310 sătmăreni au primit zilele trecute somații de execu

JURNAL DE CĂLĂTORIE |||Ziua 5 – Trimitem Dacia acasă pe trailer
Înarmați-vă cu multă răbdare! Noi lucrări pe drumul Careiului, la intersecția cu strada Brândușa
Căruță spulberată pe șosea
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Direcția de Impozite și Taxe Locale (DITL) Satu Mare a publicat lista cu datornicii la stat. 1.310 sătmăreni au primit zilele trecute somații de executare silită pentru amezile neplătite, a cărăr valoare se ridică de la 10 lei la 10.000 de lei.

 

Lista cu datornicii a fost publicată pe site-ul Primăriei municipiului Satu Mare și poate fi văzută dacă accesați următorul link:

http://www.satu-mare.ro/fisiere/stiri/Registru_amenzi_2016-_net.pdf

„În temeiul art. 44 alin. (3) din Ordonanța Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedură fiscală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, comunicăm că au fost emise acte administrative fiscale pentru următorii contribuabili: (a se vedea fisiere ataşate).

Actele administrative fiscale pot fi consultate de titularii acestora la sediul organului fiscal emitent. Prezentele acte administrative fiscale se consideră comunicate în termen de 15 zile de la data afișării anunțului, respectiv 20.09.2016.

Dacă aveți nelămuriri în legătură cu acest anunț, o puteți contacta pe doamna Mărcuș Maria sau domnișoara Gorgan Carmen la sediul nostru sau la numărul de telefon 0261770349”, este mesajul conducerii DITL Satu Mare.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0