Vezi cine va reprezenta județul Satu Mare în Consiliul pentru Dezvoltare Regională al Regiunii de Nord-Vest

HomeActualitate

Vezi cine va reprezenta județul Satu Mare în Consiliul pentru Dezvoltare Regională al Regiunii de Nord-Vest

Astăzi, 21 septembrie 2016, în sala mare de ședințe al Palatului Administrativ a avut loc ședința de numire a reprezentanților municipiilor/orașelor/c

Primăria care pune capăt harababurii din comună! Toate străzile vor avea nume pentru a putea fi incluse mai ușor în proiecte de asfaltări
Primarul din comuna Socond este acuzat că folosește angajații primăriei și utilajele în scopuri personale
Unii se lamentează, alții acționează. Un primar din județ a dat afară Florisalul din comună
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!
Astăzi, 21 septembrie 2016, în sala mare de ședințe al Palatului Administrativ a avut loc ședința de numire a reprezentanților municipiilor/orașelor/comunelor din județul Satu Mare în Consiliul pentru Dezvoltare Regională al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest.
În vederea respectării prevederilor legale cuprinse în Legea nr. 315/2004 privind dezvoltarea regională în România, art. 7.6: ”Consiliul pentru dezvoltare regională este alcătuit din președinții consiliilor județene și din câte un reprezentant al fiecărei categorii
de consilii locale, municipale, orășenești și comunale din fiecare județ al regiunii;”
Ședința a fost convocată de către președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, pentru a alege prin vot deschis reprezentanții municipiilor/orașelor/comunelor din județul Satu Mare în Consiliul Regional.
Ședința a început cu alegerea reprezentantului în CDR din partea municipiilor Satu Mare și Carei. În urma votului a fost ales dl.Kereskényi Gábor, primar al municipiului Satu Mare, în funcția de reprezentant al municipiilor din județul Satu Mare în Consiliul pentru Dezvoltare Regională al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest.
Ședința a continuat cu alegerea reprezentantului în CDR din partea orelor județului Satu Mare , respectiv: Ardud, Livada, Negrești și Tășnad, în urma căruia a fost în funcția de reprezentant al orașelor din județul Satu Mare în Consiliul pentru Dezvoltare
Regională al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest a fost ales primarul
orașului Tășnad, Grieb Csaba.
La final s-a ales reprezentantul în CDR din partea comunelor județului Satu Mare. Prezenți în sală sunt un număr de 50 de primari ai comunelor sau împuterniciți ai acestora, astfel condiția de majoritate simplă a fost îndeplinită.
 În urma votului a fost ales dl. Pop Dumitru, primar al comunei Odoreu, ca reprezentant al comunelor din județul Satu Mare în Consiliul pentru Dezvoltarea Regională a Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest.
Numele reprezentanților municipiilor/orașelor/comunelor din județul Satu Mare în Consiliul Regional, aleși azi, 21 septembrie 2016, va fi transmis spre informare Agenției de Dezvoltare Regională Nord Vest, care asigură secretariatul Consiliului pentru Dezvoltare Regională.
Întâlnirea a continuat cu reprezentanții celor 15 UAT-uri, beneficiari ai proiectului Informatizarea Registrului Agricol.
La finalul ședinței, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, a invitat toți primarii din județ să participe la Festivalul Pălincii, care va avea loc sâmbătă, 24 septembrie 2016, cu începere de la ora 14.00, în P-ța 25 Octombrie.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!