Suntem în TOP! Satu Mare este în 10 cele mai mici salarii din România

HomeActualitate

Suntem în TOP! Satu Mare este în 10 cele mai mici salarii din România

Institutul Național de Statistică a realizat recent un studiu cu privire la câștigurile care se practică pe teritoriu României, realizând un top al ju

Filarmonica „Dinu Lipatti” trece total în subordinea Consiliului Județean. Primăria scapă de costuri uriașe
Jucătorii Olimpiei au primit banii, dar clubul nu scapă de datorii
Președintele Pataki Csaba promite din nou că jucătorii Olimpiei nu vor rămâne fără bani de sărbători. Dar nu va plăti datoriile istorice
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Institutul Național de Statistică a realizat recent un studiu cu privire la câștigurile care se practică pe teritoriu României, realizând un top al județelor cu cele mai mari salarii medii, dar și cu ele mai mici. Față de anul trecut, în luna iunie, anul acesta în aceeași lună de referință salariul net a crescut cu 14,3%.

Satu Mare se regăsește în acest top în partea inferioară a clasamentului, fiind unul dintre județele cu cele mai mici salarii din țară. Alături de Vâlcea, Bihor, Caraş-Severin, Vrancea, Ialomiţa, Sălaj, Botoşani, Brăila, Bistriţa-Năsăud, Neamţ, Covasna, Maramureş, Vaslui şi Suceava, județul nostru este categorisit la capitolul salarii cuprinse între 1500-1600.

La polul opus se află Municipiul București și județele Ilfov, Cluj, Timiș,  și Sibiu, unde salariile sunt cuprinse între 2832, în București și 2104 în Sibiu.

Totuși, Satu Mare nu este chiar codașul codașilorla acest capitol, ultimele două locuri aparținând celor din Covasna, unde salariul este de 1480 lei și celor din Teleorman – 1494 lei.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!