Se poate şi la Satu Mare! Cu ce realizări se laudă un primar după 100 de zile de mandat.

HomeActualitate

Se poate şi la Satu Mare! Cu ce realizări se laudă un primar după 100 de zile de mandat.

Au trecut primele 100 de zile de la schimbarea de mandat în multe primării şi deja sunt locuri în care se văd primele rezultate. Primarii care au dori

Mandat de executare a pedepsei de 2 ani pentru un sătmarean
PSD și-a instruit bobocii din administrație
Municipiul Satu Mare are doi noi consilieri locali. Cine sunt ei?
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Au trecut primele 100 de zile de la schimbarea de mandat în multe primării şi deja sunt locuri în care se văd primele rezultate. Primarii care au dorit cu adevărat sa ajungă în funcțiile pe care le dețin, pentru a face ceva în primul rand pentru ei şi nu pentru altii, pot prezenta primele realizări. Este şi cazul primarului din Vetis, Ilyes Gyula, al cărui postare pe Facebook o publicăm integral în continuare:

,,Primul weekend în care mă simt bine de tot. Primul weekend în care văd şi simt rezultatele a aproape 100 de zile intense în fruntea primăriei Vetiş. În această săptămână: a apărut pe SEAP (pare incredibil !) licitaţia pentru drumul Vetiş – Oar, am recepţionat proiectele pentru cele cca. 1.500 de branşamente de apă şi canalizare, care odată realizate, vor încheia definitiv lucrările de săpături pe străzi, au ajuns dotările şi covoarele deosebite pentru terenurile de joacă din grădiniţele comunei, au sosit covoarele de cauciuc şi iarbă artificială pentru terenurile de sport, au fost efectuate ultimele demersuri pentru modificările proiectului, necesare finalizării lucrărilor de introducere a apei potabile şi canalizării, azi s-a conturat o nouă strategie de colectare selectivă a deşeurilor şi de înfiinţare a unei firme proprii pentru lucrările de întreţinere a domeniului public. Săptămâna viitoare vom începe realizarea unui parc deosebit în jurul clădirii primăriei, pe o suprafaţă de cca. 2500 mp. Şi tot săptămâna viitoare ne vor sosi 6 utilaje noi, cu care vom începe schimbarea la faţă a străzilor comunei. Tot în această săptămână a trecut de furcile caudine ale Agenţiei Naţionale a Fucţionarilor Publici şi ale consiliului local noua organgiramă, care ne va permite formarea unei noi echipe tehnice în cadrul primăriei, absolut necesară realizării în viitor a planurilor noastre.
Şi azi am mai reuşit să lucrez şi în grădină puţin! 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!