Site-uri care te pot ajuta sa iti optimizezi corect site-ul tau

HomeActualitate365IT

Site-uri care te pot ajuta sa iti optimizezi corect site-ul tau

Există multe programe și site-uri care zic că îți pot aduce multe backlink's sau te pot ajuta să urci pe marile motoare de căutare. Totuși, nu este to

De la jurnalist, la brutar, cărător de mobilă iar mai apoi în IT și „ocnaș” de Bitcoin. Povestea de viață a unui sătmărean care îți arată că succesul îl atingi dacă îl dorești destul de mult
JURNAL DE CĂLĂTORIE||| Ziua 1 – Avem o vibrație suspectă la motor
Magazinele online
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Există multe programe și site-uri care zic că îți pot aduce multe backlink’s sau te pot ajuta să urci pe marile motoare de căutare. Totuși, nu este tocmai bine să credem în așa ceva până nu verificăm din mai multe surse, cum ar fi forumuri, comunități, facebook sau twitter veridicitatea acestor site-uri și programe.

De mult ori un site care zice că te ajută îți poate face mult rău. Niciodata să nu crezi un site care îți oferă totul pe tavă cu texte precum “nu trebuie să faci nimic”, “10.000 de backlinks într-o zi”, “uită de banii aruncați pe SEO”, toate acestea sunt site-uri care nici măcar nu fac nimic pentru tine, ele vor doar să intri tu să dai click pe reclamele lor și atât.

Bineînțeles nu toate sunt asa și nu trebuie să ne pierdem încrederea în acest gen de site-uri. Sunt numeroase site-uri care chiar cer să plătești pentru un simplu raport SEO pentru site-ul tău. Aici deja putem vorbi de calitate și putem avea încredere în ele.

Woorank – (www.woorank.com)

Acest site este unul dintre cele mai folosite la nivel global. Îți analizează site-ul și te ajuta să înțelegi unde greșești și ce mai trebuie să îmbunătățești. Nu încerca niciodata să faci ceva fără să îți faci cont pe acest site. Daca vrei să folosești acest site va trebui să îți creezi un cont iar primele 14 zile sunt gratuite. Chiar și dacă trebuie să plătești el te va ajuta mult să vezi cum evoluezi în procesul de indexare SEO.

SEO Site Checkup – (http://seositecheckup.com)

Un alt site care poate să vă ajute. Arată cam aceleasi rapoarte ca și cel de sus dar are câteva funcții în plus. Acesta pentru 19 dolari pe lună îți ofera 300 de rapoarte SEO iar ceea ce aduce nou și inedit față de alte site-uri este că poți să iei un competitor de al tău și să îl testezi în funcție de site-ul tău. Astfel vei ști ce face concurența ta și unde te clasezi tu.

Majestic – (https://majestic.com)

Pe acest site intri când vrei să vezi puterea backlinks-urilor tale. Adică unde este postat site-ul tau și de cine. Ce putere au link-urile unde apare site-ul tău și de cate ori pe zi este vizitat din alte părți. Niciodată să nu crezi că un backlink pe facebook, twitter sau googl+ este de ajuns să urci în SEO. Un link foarte bun este cel de la Youtube. Încearcă să creezi filmulete cu brandul tău, firma ta sau ce faci tu și vei avea multe vizite pe site și implicit clienți.

Informatii oferite de Bogdan Tincu, http://malevsoft.com/ .

Vă invităm să urmăriți postările noastre viitoare atât pe site cât și pe facebook!

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!