Tupeu incredibil. Un oșan a ajuns din trafic în arest

HomeActualitate

Tupeu incredibil. Un oșan a ajuns din trafic în arest

În data de 22 septembrie a.c., în jurul orelor 14,10, pe strada Victoriei din Negreşti Oaş a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate tr

Accident în Săcășeni. Șoferul vinovat a consumat alcool
Un minor, de 11 ani, a fost lovit de o mașină, după ce a trecut strada prin loc nepermis
Neatenția se plătește. O căruță și o mașină implicate într-un accident
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În data de 22 septembrie a.c., în jurul orelor 14,10, pe strada Victoriei din Negreşti Oaş a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

Sosiţi la locul accidentului, poliţiştii rutieri negreşteni au constatat faptul că un bărbat de 45 ani, din Negreşti Oaş, în timp ce conducea autoturismul nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul din faţa sa, condus regulamentar de o femeie în vârstă de 64 ani, acroşându-l  în partea din spate.  În urma impactului acesta a fost proiectat într-un alt  autoturism, care circula în aceaşi direcţie de deplasare. Întrucât conducătorul autoturismului,  care a provocat accidentul, emana o puternică halenă alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest, acesta indicând o valoare de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul orăşenesc Negreşti Oaş unde i s-a recoltat o probă biologică de sânge, pe cea de-a doua a refuzat-o. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul figurează cu permisul de conducere reţinut, astfel că nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice şi având permisul de conducere reţinut. Pe numele şoferului a fost emis mandat de reţinere pentru 24 ore, fiind încarcerat la arestul IPJ, Satu Mare, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!