Băieții deștepți au fraierit un boschetar să le semneze afacerile murdare. Fraudă de zile mari

HomeActualitate

Băieții deștepți au fraierit un boschetar să le semneze afacerile murdare. Fraudă de zile mari

Setea de bani i-a transformat în niște oameni pentru care nu există obstacole. Vorbim despre liderii grupărilor de crimă organizată, care se folosesc

Până unde a ajuns tupeu boschetarilor de pe Corso: s-au c***t în mijlocul unei terase după ce au spart o plasmă
Satu Mare, un oraș plin de boschetari clandestini. Poliția locală îi alungă de pe unde îi prinde
Polițiștii locali au deranjat “somnul de frumusețe” al unor boschetari din parcul de la spital
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Setea de bani i-a transformat în niște oameni pentru care nu există obstacole. Vorbim despre liderii grupărilor de crimă organizată, care se folosesc de oamenii fără adăpost pentru acoperirea unor prejudicii de milioane de euro.

Atfel că, o persoană din Tășnad, care locuia într-un garaj, fără apă curentă și electricitate, cu un venit de 127 de lei pe lună, a căzut pradă unei grupări infracționale, preluând conducerea în acte a unei societăți comerciale.

După semnarea actelor de cesiune și eliberarea documentelor de la bancă, unul dintre liderii grupării a ridicat de la o unitate bancară cardul întocmit pe numele persoanei fără adăpost, precum și codul PIN.

Într-o singură lună, în timpul desfășurării activității infracționale, pe această societate, liderii grupării au rulat sume de zeci de mii de euro.

Pentru ca treaba să meargă bine, persoanele erau transportate de către liderii grupării în Zalău, la notarul public, la Oficiul Registrului Comerțului, la diferite unități bancare, unde semnau actele de cesiune, de deschidere de conturi, ulterior actele societății fiind preluate de către membrii grupării, inclusiv cardurile bancare și codurile PIN. Totodată, persoanele fără adăpost erau obligate să semneze chitanțe și facturi fiscale în alb, contracte de prestări servicii, contracte de vânzare-cumpărare, împuterniciri, aceste fiind folosite ulterior pentru desfășurarea unor activități economice fictive, actiziționarea de bunuri, prestări servicii sau vânzarea unor bunuri.

 

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!