Metode alternatie de a promova un website

HomeActualitate365IT

Metode alternatie de a promova un website

Am vorbit mult despre campaniile SEO care vă pot ajuta să ajungeți pe prima pagină în mareile motoare de căutare. Am spus că SEO este una dintre metod

IT-istul care a lăsat Londra pentru Satu Mare, la un an de la revenire: „Îmi place România și nu vreau să mai plec de aici”
Magazinele online
Site-uri care te pot ajuta sa iti optimizezi corect site-ul tau
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

131f9a648f-social-media-platforms-2013Am vorbit mult despre campaniile SEO care vă pot ajuta să ajungeți pe prima pagină în mareile motoare de căutare. Am spus că SEO este una dintre metodele de promovare a prezentului și una dintre cele mai de efect. Așa este. SEO este ceva de ce un site nu se poate lipsi. Dar nu totul. Adică SEO contează foarte mult pentru un website dar fără metodele alternative de promovare nu se poate aduce un site pe prima pagină.

 

Dacă vrem un ranking bun trebuie să avem grijă de toate aspectele referitoare la o campanie solidă de marketing online. Putem vorbi aici de articole publicate pe Facebook, Google+ , Twitter și mai ales articolele de presă. De aici pot veni clienți mulți și care să vă ajute să vă dezvoltați ca firmă și să cunoașteți obiectul de activitate mai bine, progresând.

Campaniile Facebook

 

Facebook face cel putin 50% din promovarea unui produs. La fel putem vorbi aici și de site-urile web. Ele se promovează pe facebook agresiv pentru că aici lumea este concentrată în comunități, grupuri, pagini și informația ajunge targhetată la cine trebuie. Adică dacă tu ai un site care vinde legume, poți intra pe comunități, grupuri sau pagini cu oameni interesați de așa ceva. Nu trebuie să postezi în grupuri de iubitori de mașini, dar și de acolo se pot găsi oameni interesați să cumpere de la tine legume.

 

Până și spiderul de la Google, Yahoo sau Bing, intră pe facebook să ia informații despre site-ul tau. Astfel îți asiguri o deschidere mai mare pentru a fi găsit site-ul și urcat în căutări. Cele mai bine cotate site-uri pentru campaniile Facebook sunt cele de stiri, unde există flux de informație, articole și cuvinte cheie.

 

Despre Google+

 

Haideți să oferim credit și acestui seviciu. Chiar dacă Google a creat ceva ce nu este chiar atât de cunoscut ca Facebook sau Twitter, în continuare vorbim de un serviciu oferit de gigantul Google. Deci este clar că va conta orice link către site-ul tău pus pe Google+. Și de aici pot veni clienți sau vizitatori interesați de produsul tău. La fel ca și pe Facebook sunt multe comunități și grupuri formate cu un targhet specific. La fel, puteți să postați doar unde credeți că sunt oameni interesați.

 

Twitter-mania

 

Când a fost anunțat acest serviciu parcă se știa ce efect va avea asupra internetului. Aici totul este în viteză. Toată informația zboară și cele mai noi stiri din lume le putem găsi aici pentru că despre asta este vorba. O pasare care zboară în jurul lumii și stie tot, ca și logo-ul. Te poți face văzut aici mai ales prin acele #tags. Adică oricine pune diez în fața unui cuvânt crează sau se înscrie într-o comunitate cu acel cuvânt. Să zicem că eu vrea sa postez în grupul “România”. Voi pune #România în postarea cu link-ul meu și tot ce postez în acel post va apărea în grupul “#România”.

Informatii oferite de Bogdan Tincu, http://malevsoft.com/ .

Vă invităm să urmăriți postările noastre viitoare atât pe site cât și pe facebook!

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!