Amenzi de peste 25.000 de lei aplicate de polițiștii sătmăreni

HomeActualitate

Amenzi de peste 25.000 de lei aplicate de polițiștii sătmăreni

Polițiștii sătmăreni au desfășurat în perioada 23-25.09.2016 activități în baza Planului de acțiune derulat la nivel național, care a avut ca scop asi

Furt de la clientul unui supermarket din Carei
Liviu Dragnea, întâmpinat cu „Dragnea comunistul” la manifestările de la Carei
Castelul Karoly din Carei, în topul celor mai frumoase castele din România, realizat de o revistă pentru femei
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Polițiștii sătmăreni au desfășurat în perioada 23-25.09.2016 activități în baza Planului de acțiune derulat la nivel național, care a avut ca scop asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea activităţilor comerciale ilicite cu produse agroalimentare sau provenite din contrabandă desfăşurate în pieţe, târguri, oboare şi zona adiacentă acestora.

Astfel, au fost organizate acţiuni preventiv-reactive, în sistem integrat, cu implicarea efectivelor din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigare a criminalităţii economice şi poliţie transporturi.

În urma activităţilor desfăşurate pe raza județului, au fost întocmite trei dosare penale și au fost aplicate 56 sancțiuni contravenționale, pentru fapte care  contravin  Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, Legii 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice dar și altor acte normative.

Valoarea amenzilor aplicate a depășit 25.000 de lei. De asemenea, au fost ridicate în vederea confiscării, bunuri în valoare de  3900 lei.

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!