Oferă și tu o șansă la viață! Prietenii organizează un spectacol caritabil pentru Cristi Frizeru`

HomeActualitate

Oferă și tu o șansă la viață! Prietenii organizează un spectacol caritabil pentru Cristi Frizeru`

Cristi Frizeru, o persoane cunoscută în rândul sătmărenilor trece prin momente mai puțin fericite în viață, după ce problemele de sănătate i-au făcut

Azi și mâine sute de locuințe din municipiul Satu Mare rămân fără curent. Vezi dacă și tu ești printre ele
Ai grijă de inima ta! Clubul Rotary Satu Mare vă invită la „Promenada Inimilor”
Din cauza vremii reci, căpșunii de Satu Mare vor ajunge mai târziu în piețe
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Cristi Frizeru, o persoane cunoscută în rândul sătmărenilor trece prin momente mai puțin fericite în viață, după ce problemele de sănătate i-au făcut zilele mai puțin vesele în ultima perioadă. Acesta are nevoie de un transplant de ficat pentru a prima a doua șansă la viață. Această intervenție este una scumpă, pe care familia nu își permite să o suporte din economii, motiv pentru care prietenii și cunoscuții lui Cristi s-au mobilizat pentru a face o strângere de fonduri.

Prima dată au lansatun mesaj în mediul online în care făceau apel la oamenii de bine să facă donați. Cea de-a doua acțiune a lor a fost aceea de a organiza un spectacol caritabil pentru Cristi Frizeu, cu speranța de a strânge o sumă de bani cât mai mare, pentru a acoperi intervenția de transplant de ficat de Cristi are nevoie. Spetacolul se anunță a fi unul plin de distracție, voie bună și veselie, exact cum a fost mereu Cristi și cum l-au cunoscut sătmărenii. Acesta va avea loc în 13 octombrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!