Accident în Săcășeni. Șoferul vinovat a consumat alcool

HomeActualitate

Accident în Săcășeni. Șoferul vinovat a consumat alcool

În dimineața zilei de 28.09.2016, ora 03:05, pe DN 1F în localitatea Săcășeni, un bărbat de 33 ani, din localitatea Borumlaca, județul Bihor, conducân

Accidentul de pe strada Careiului de sâmbătă l-a avut în prim plan pe actorul de stand-up Cătălin Bordea
Tupeu incredibil. Un oșan a ajuns din trafic în arest
Neatenția se plătește. O căruță și o mașină implicate într-un accident
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În dimineața zilei de 28.09.2016, ora 03:05, pe DN 1F în localitatea Săcășeni, un bărbat de 33 ani, din localitatea Borumlaca, județul Bihor, conducând un autoturism proprietate privată,  într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat in coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 42 ani din Carei.

Evenimentul s-a soldat cu rănirea ușoară a conducătorului autoturismului care circula regulamentar și a unui pasager de 29 de ani, cetățean italian, pasager în același autoturism. Un alt pasager din autoturismul care a provocat incidentul, un bărbat de 45 de ani din localitatea Bic județul Sălaj, a suferit și el leziuni ușoare.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a stabilit  faptul că cel de la volanul autoturismului vinovat de producerea accidentului, consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, rezultatul testării indicând o valoare de 0,62 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!