Centura de ocolire a Sătmarului, de la hârtii la vizite pe teren

HomeActualitate

Centura de ocolire a Sătmarului, de la hârtii la vizite pe teren

Marţi, 27 septembrie 2016, la Satu Mare au fost prezenţi din partea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (C.N.A.D.R), di

Nici o zi fără bețivi prinși la volan, în trafic. Ce concentrație de alcool avea un șofer de 44 de ani când a fost prins de polițiști
S-a semnat contractul pentru întreținerea drumurilor și lucrări de infrastructură. Să înceapă munca!
Practic și transparent! Cum se fac angajările la întreținere într-o comună sătmăreană
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Marţi, 27 septembrie 2016, la Satu Mare au fost prezenţi din partea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (C.N.A.D.R), directorul Direcţiei Direcţiei Finanţări şi Terenuri Investiţii, Raluca Simion şi şeful Departamentului Exproprieri, Ion Cupanache. Prezenţa lor înregistrează o etapă nouă în procesul de derulare a lucrărilor pentru construirea variantei de ocolire a municipiului Satu Mare.

Reprezentanţii CNADR s-au întâlnit atât cu primarul municipiului reşedinţă de judeţ, Kereskenyi Gabor şi cu viceprimarul Adrian Albu, cât şi cu preşedintele Consiliului Judeţean, Pataki Csaba, respectiv vicepreşedintele Ionuţ Rus, în prezenţa prefectului Radu Bud. După discuţiile purtate cu aceştia, la Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (O.C.P.I) Satu Mare s-a solicitat actualizarea listei cu proprietarii terenurilor pe unde va trece viitorul drum, în scopul exproprierii acestora, iar în final s-a parcurs traseul drumului de ocolire pentru a se înregistra posibilele obstacole (ex. imobile şi linii de înaltă tensiune).

foto-2-prefect-28-09-2016

Cu sprijinul autorităţilor locale este posibil ca în luna octombrie 2016 să se emită hotărârea Guvernului privind exproprierea, în paralel cu emiterea ordinului de începere a lucrărilor, şi anume primul pas fiind proiectul tehnic de execuţie cu termen de finalizare în maximum 6 luni.

Pe măsură ce lucrurile vor evolua vom aduce la cunoştinţa cetăţenilor stadiul lucrărilor din acest proiect deosebit de important pentru Satu Mare.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!