Salvarea sportului sătmărean vine de unde nu se aștepta nimeni. Cine bagă bani la CSM și Olimpia

HomeActualitate

Salvarea sportului sătmărean vine de unde nu se aștepta nimeni. Cine bagă bani la CSM și Olimpia

Cluburile sportive CSM și Olimpia sunt într-o situație destul de gravă din punct de vedere financiar, mai ales clubul de fotbal, care are datorii mari

Nemulțumirea unei sătmărence la adresa Apaserv: „Râul Someş şi-a mutat de ieri cursul pe strada Al. Odobescu”
Oșenii din Negrești Oaș, de două zile fără apă la robinete
Probleme la captarea apei în Negrești. Apaserv anunță programul de furnizare a apei potabile
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Cluburile sportive CSM și Olimpia sunt într-o situație destul de gravă din punct de vedere financiar, mai ales clubul de fotbal, care are datorii mari și care va mai acumula sume consistente drept datorie până la sfârșitul anului. Sponsorii nu se prea apropie deocamdată de sportul sătmărean, dat fiind faptul că nimeni nu le asigură faptul că va exista ceva pe termen lung în acest sens.

Autoritățile par să fi găsit o metodă de a lua o gură de aer în finanțarea sportului, după ce Apaserv Satu Mare a decis astăzi, în consiliul director, să sponsorizeze sportul sătmărean cu o sumă deloc de neglijat. Compania de apă are dreptul ca profitul pe care îl face să îl reinvestească și să îl ofere drept sponsorizare, în anumite limite stabilite de lege și de consiliul director. Din suma aferentă sponsorizărilor, 60% pot merge către sport și 40% către cultură și culte.

În urma discuțiilor din cadrul consiliului director de miercuri, 28 septembrie, cei de la Apaserv au decis să facă o sponsorizare cluburile sportive sătmărene, în funcție de cererile pe care acestea le vor face. Afirmațiile au fost făcute de către directorul Apaserv în cadrul unei emisiuni televizate, dar fără a menționa și suma care va fi pusă la dispoziția cluburilor sportive.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!