Adrian Albu: „Căutăm să vedem cum putem bloca licitația aceea. Mall-ul se va face”

HomeActualitate

Adrian Albu: „Căutăm să vedem cum putem bloca licitația aceea. Mall-ul se va face”

Aflat într-o emisiune televizată la un post local, viceprimarul Adrian Albu a făcur dezvăluire despre modul în care a avut loc licitația pentru cumpăr

Accident în intersecția groazei de la Bila. Din fericire nu a fost nici o victimă
Ce spune poliția despre accidentul de duminică de la Odoreu
Șoferi opriți în miez de noapte de poliția rutieră. Alcoolemia lor a dat alcooltestul peste cap
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Aflat într-o emisiune televizată la un post local, viceprimarul Adrian Albu a făcur dezvăluire despre modul în care a avut loc licitația pentru cumpărarea celor 20 de metri pătrați care în momentul actual pot încurca construcția Mega Mall-ului. Acesta a afirmat că domnul care a licitat împotriva NEPI a venit la licitație pregătit să liciteze oricât ar fi fost necesar.

„Domnul acela mai avea puțin și îi pica mâna, dar nu a mișcat-o pe tot parcursul licitației. De când a început licitația până la sfârșit nu a coborât mâna și nu a clintit-o deloc, deci nu a dat nici o intenție să se oprească. Putea să meargă licitația la nesfârșit că el nu dădea semne că ar fi renunțat. A ținut mâna sus la 48 de pași de licitație, că s-a licitat din cinci în cinci euro” a declarat viceprimarul.

Silviu Sumlas, consilier PSD, prezent în aceeași emisiune a declarat că prin cumpărarea terenului, viitorul proprietar a câștigat doar dreptul de a intra într-un litigiu cu cei de la NEPI, care nu vor renunța atât de ușor la a construi Mega Mall. Acest lucru l-a făcut pe Adrian Albu să afirme că investiția va avea loc, mai repede sau mai târziu. Cei de la NEPI au varianta de a construi pe o suprafată de aproximativ 45.000 de metrii pătrați, suprafață deținută prin trei parcele, asta dacă rezolvă problema cu cumpărătorul dar dacă nu se poate, aceștia au varianta de a construi pe o suprafață mai mică cu 12.000 de metrii pătrați, parcelă în care se află cei 20 de metrii pătrați cumpărați recent.

De fapt acești 20 de metrii patrați nu au fost încă achiziționați, nefiind semnat deocamdată nici un contract de vânzare –cumpărare. Adrian Albu afirmă că încă se caută metode pentru a anula licitația sau pentru a se reveni asupra ei, pentru a nu da ocazia unei prelungiri a termenului de a începe investiția de către cei de la NEPI.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!