Amenzi pe bandă rulantă pentru șoferii indisciplinați

HomeActualitate

Amenzi pe bandă rulantă pentru șoferii indisciplinați

Poliţiştii rutieri din judeţul Satu Mare au acţionat  în cursul zilei de ieri pentru prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea cauzelor generatoar

Accident pe strada Arinului. Alcoolemia vinovatului i-a speriat și pe polițiști
Bătaie ca-n filme în trafic. Un băimărean și un orădean s-au luat la bătaie pe Drumul Careiului
Cinci șoferi au rămas fără permis și doi fără talon după controalele de duminică ale Poliției Rutiere
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Poliţiştii rutieri din judeţul Satu Mare au acţionat  în cursul zilei de ieri pentru prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea cauzelor generatoare ale acestora, în special a vitezei excesive.

Cu ocazia controalelor au fost constatate două infracțiuni iar pentru toate abaterile la regimul circulației pe drumurile publice,  au fost aplicate 285 sancţiuni contravenţionale, din care 73 pentru depășirea limitei legale de viteză. Valoarea totală a amenzilor se ridică la suma de 30 565 lei.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce, 2 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

Exemple:

Polițiștii Biroului Rutier Satu Mare, au identificat în trafic  pe strada Mircea cel Bătrân un tânăr de 24 de ani, cetățean moldovean, pentru care s-a constatat că  avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule încă din data de 29.06.2016.

Polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafi, un bărbat de  68 ani din Satu Mare, care a condus un autoturism proprietate privată pe strada Avram Iancu din Satu Mare. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că autoturismul este înmatriculat în străinătate, însă fără drept de circulaţie pe teritoriul României.

În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!