Doi minori au atacat un taximetrist. Au fost reținuți de către poliţişti

HomeActualitate

Doi minori au atacat un taximetrist. Au fost reținuți de către poliţişti

Poliţiştii careieni au reţinut pentru 24 de ore  doi minori, de 15 respectiv 16 ani,  bănuiți că ar fi comis o tâlhărie. Ei vor fi prezentați instanţe

Accident în centrul orașului. Trei mașini implcate și un minor rănit
Minoră de 8 ani rănită. Cine este vinovat
Cum vi se pare că au acționat drumarii în această dimineață? Au fost surprinși din nou?
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Poliţiştii careieni au reţinut pentru 24 de ore  doi minori, de 15 respectiv 16 ani,  bănuiți că ar fi comis o tâlhărie. Ei vor fi prezentați instanţei cu propunere de arestare preventivă.

În urma activităților de investigare, efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, polițiștii careieni, beneficiind de aportul specialiștilor criminaliști, au reușit identificarea presupușilor autori ai unei tâlhării, la scurt timp de la producerea acesteia.

Sesizarea poliției a fost făcută în jurul orei 23.00 a zilei de 28.09.2016, când un taximetrist a reclamat că a fost victima unei tâlhării comise de doi tineri, pe care i-a avut ca și clienți pentru ruta Satu Mare – Acâș și care i-au înmânat la pornire, drept gaj pentru plata cursei, un telefon mobil.

Ajunși în comuna Acâș, tinerii i-au cerut șoferului să oprească, iar cel care ocupa locul din spate l-a amenințat cu un cuțit, provocându-i  o plagă prin tăiere, superficială, la nivelul gâtului, cerând în același timp și telefonul mobil lăsat drept garanție, după care, cu toată opoziția taximetristului care a reușit să-i deposedeze de cuțit, cei doi au părăsit locul faptei, fugind în curtea unei foste ferme.

Minorii identificați și prinși de polițiști, unul de 15 ani din comuna Craidorolț și unul de 16 ani din localitatea Solduba, vor fi  prezentați Judecătoriei Carei cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!