Neatenție, alcool și neacordare de prioritate. Accident în Negrești Oaș

HomeActualitate

Neatenție, alcool și neacordare de prioritate. Accident în Negrești Oaș

  Polițiștii rutieri negreșteni, au fost solicitați să intervină în data de  29.09.2016, ora 23.50,  la soluționarea unui eveniment rutier pet

Cum trag chiulul muncitorii de la pod la doar două ore de la vizita primarului pe șantier. Kereskenyi: „Am moștenit acest contract” FOTO
Neatenția se plătește. O căruță și o mașină implicate într-un accident
Primări vrea proiecte europene de peste 26 milioane de euro în domeniul dezvoltării infrastructurii
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

 

Polițiștii rutieri negreșteni, au fost solicitați să intervină în data de  29.09.2016, ora 23.50,  la soluționarea unui eveniment rutier petrecut pe strada Victoriei din Negreşti Oaş.

La fața locului a fost constatată o tamponare cauzată de neacordarea priorității de trecere de către un conducător auto de 31 de ani din Negrești Oaș unui alt conducător auto care circula regulamentar și în urma căruia au rezultat doar pagube materiale.

În schimb, conducătorul auto vinovat de producerea accidentului, fiind testat cu aparatul etilotest  a rezultat o valoare de de 0.80 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Orăşenesc Negreşti Oaş în vederea recoltării de probe biologice.

În cauză s-a întocmit dosar penal  pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!