E sexy și stie asta! Un careian i-a „întors” inima Loredanei la Vocea României

HomeActualitate

E sexy și stie asta! Un careian i-a „întors” inima Loredanei la Vocea României

Nu este ediție a vreunui concurs de talente organizat la televiziunile naționale la care să nu participe cel puțin un sătmărean sau o persoană cu orig

Ia mai toarnă un păhărel…sămbătă la Festivalul Pălincii
Nicolae Lazin este noul director adjunct APIA Satu Mare
Serviciul Județean de Ambulanță caută salvatori – două posturi vacante
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Nu este ediție a vreunui concurs de talente organizat la televiziunile naționale la care să nu participe cel puțin un sătmărean sau o persoană cu origini în județul Satu Mare, semn că în acest colț de țară talentele sunt în număr mare și oferă mereu câte o surpriză.

În acest an la Vocea României de pe PROTV sătmărenii și-au prezentat deja talentul, în persoana lui Eduard Santha, un tânăr care în prezent trăiește în Oradea dar este originar din Carei, acolo unde a locuit până după finalizarea liceului.

Acesta a cântat piesa Sexy And I Know It, vocea și atitudinea sa în interpretare făcându-o pe Loredana să se întoarcă și să îi transmită „Te vreau în echipa mea”. Se pare că bărbații din juriu nu au fost la fel de impresionați de sătmărean, dar cel mai important este că a întors un scaun și că merge în etapa următoare.

Din partea Loredanei careianul a primit doar cuvinte de laudă. Acesta locuiește în prezent în Oradea, acolo unde are deschis un restaurant cu specific marin. Eduard a lăsat de înțeles că piesa îl reprezintă în totalitate și a transmis un mesaj discret celor care l-au apreciat de la prima vedere, că este încă un burlac.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!