SOS, se caută vecinii. O familie care a inundat jumătate blocul este de negăsit

HomeActualitate

SOS, se caută vecinii. O familie care a inundat jumătate blocul este de negăsit

Un incident casnic și destul de des întâlnit în rândul celor care stau la bloc s-a petrecut în cursul acestei zile. O familie de locatari din cartieru

Pescarul înecat în Someș, găsit după două săptămâni
Un sfert de cartier inundat. Poți trece doar cu cizme de cauciuc
Apa a ajuns până la ușa caselor oamenilor din Tătărăști
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Un incident casnic și destul de des întâlnit în rândul celor care stau la bloc s-a petrecut în cursul acestei zile. O familie de locatari din cartierul Micro16, de pe strada Proiectantului, numărul 10, a plecat de acasă, uitând robinetul deschis. A fost doar o chestiune de ore până când apa a umplut apartamentul iar mai apoi aceasta a inundat și locuințele din jur și de dedesubt. Apartamentul de la etajul 1 s-a transformat într-un mic izvor distrugând și apartamentul de la parter și afectându-le pe cele din jur.

Marea problemă a vecinilor este faptul că proprietarii apartamentului sunt vecini noi și nu sunt cunoscuți în rândul celorlalți locatari, motiv pentru care nimeni nu a avut numărul lor de telefon pentru a-i anunța de incident. După o vreme de la identificarea problemei s-a găsit soluția închiderii conductei de apă, dar acest lucru a rezolvat doar pe jumătate problema. În continuare vecinii sunt dați dispăruți și apartamentul lor este plin de apă. Cei afectați de inundație fac apel la sătmărenii care îi cunosc pe proprietarii apartamentului să îi anunțe să se întoarcă acasă cât de repede.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!